Antena 3 CNN Actualitate Educație Sorin Cîmpeanu: Ore remediale în tabere de vară

Sorin Cîmpeanu: Ore remediale în tabere de vară

Sorin Cîmpeanu a declarat sâmbătă că Ministerul Educației susține organizarea în luna august a taberelor de vară în care să se poată organiza ore remediale.

Sorin Cîmpeanu: Ore remediale în tabere de vară
de Claudia Popovici    |    22 Mai 2021   •   11:53

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu susține că luna august este una de vacanță, „binemeritată în egală măsură pentru cadre didactice și elevi”.

„Totuși, acolo unde se va dori, din partea școlii, din partea profesorilor, din partea elevilor și cu acordul părinților, se vor organiza evenimente de genul tabără de vară, pe parcursul cărora se vor putea organiza ore remediale.

Este însă un lucru pe care Ministerul Educației îl susține acolo unde vor exista inițiative locale”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației a anunțat că, potrivit ultimelor date, 270 de elevi sunt raportați cu Covid, din totalul celor peste 2,7 milioane care au putut merge la școală.

„Este vorba de un procent de 1 la 10.000 la nivel național. În București avem un număr de peste 40 de infectări din totalul elevilor care învață în București.

Deci procentul este mult sub cel național, sub rata de infectare la nivel național, care este de circa 0,7. În sistemul de educație este de 1 la 10.000”, a mai spus Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close