Antena 3 CNN Actualitate Educație Studenți din peste 27 de țări, la cursurile de vară Bucharest Summer University

Studenți din peste 27 de țări, la cursurile de vară Bucharest Summer University

Studenți din peste 27 de țări, la cursurile de vară Bucharest Summer University
18 Aug 2016   •   12:52

Cincizeci și cinci de studenți din peste 27 de țări au venit în România pentru a participa la cursurile de vară Bucharest Summer University. Timp de două săptămâni, participantii vor avea parte de un program cultural interactiv, cu excursii in țară, cursuri interactive si petreceri tematice.

Primul program la care au participat studenții a fost Global Village, un eveniment care a combinat elementele de tradiție și cultură ale celor 27 de țări prezente anul acesta la cea de a XII a ediție a Școlii internaționale de vară Bucharest Summer University.

Cei 55 de studenţi au scos în evidenţă tot ceea ce mai frumos în cadrul evenimentului Global village.
 
Participanții la cursurile de vară Bucharest Summer University au avut parte de o surpriză din partea membrilor clubului de excelență al fundației Dan Voiculescu. Aceştia au prezentat valorilor tradiționale ale României printr-un recital de muzică ușoară si muzică populară.

Bucharest Summer University este un eveniment adresat studenţilor din întreaga lume care își concentrează atenția asupra problemelor de natură economică și urmărește promovarea valorilor academice în rândul studenților de peste hotare, dar și la nivel naţional.

Școala internaţională de vară Bucharest Summer University este un proiect organizat de Academia de Studii Economice București, prin intermediul Senatului Studenților, în parteneriat educațional cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

×
Subiecte în articol: Fundatia Dan Voiculescu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close