Antena 3 CNN Actualitate Educație Viitorul educației, dezbătut la conferința anuală Fischer International

Viitorul educației, dezbătut la conferința anuală Fischer International

Profesori de engleză și nu numai, părinți interesați de trendurile mondiale din educație, sunt cu toții așteptați să participe la a XIV-a ediție a conferinței Fischer International, care va avea loc în acest an pe 2 și 3 septembrie.

Viitorul educației, dezbătut la conferința anuală Fischer International
de Georgiana Adam    |    13 Aug 2021   •   21:28

”Vom întâmpina participanții cu aceeași atmosferă deschisă, caldă și prietenoasă, cu care i-am obișnuit în ultimii 13 ani, aceeași dedicare și dorința de a contribui la viitorul educației, aceeași pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeași bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă și de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă și entuziasm pentru un nou an școlar”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Evenimentul este organizat de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, iar înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.cartiengleza.ro sau pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

În acest an conferința se va desfășura atât online, cât și fizic, evenimentul fiind unul care reunește an de an mii de profesori și specialiști, autori de renume și traineri, care împreună pregătesc revenirea la catedră într-un nou an școlar.

Ca în fiecare an, autori, traineri și reprezentanți ai celor mai prestigioase edituri și instituții vor fi printre participanți: National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close