Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea cercetată în dosarul furtului din locuinţe a fost eliberată

Educatoarea cercetată în dosarul furtului din locuinţe a fost eliberată

Educatoarea cercetată în dosarul furtului din locuinţe a fost eliberată
Sursa foto: Foto: mytex.ro
de M.Z.    |    18 Aug 2011   •   14:33

Educatoarea cercetată în dosarul furtului din locuinţe a fost eliberată. Judecătorii au respins cererea procurorilor de arestarea a acesteia. Ea are interdicţia de a părăsi Bucureştiul.

O educatoare din Bucureşti şi iubitul ei au fost opriţi de poliţişti, miercuri seara, abia după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă. Cuplul era căutat pentru furturi din locuinţe. Poliţiştii i-au încătuşat atunci pe cei doi după o urmărire pe străzile din Capitală. Au aflat cu suprindere că, atunci când nu fura din apartamente, femeia se ocupa de educarea copiilor.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri în plan vertical, după ce au blocat o maşină în care se aflau cel puţin doi suspecţi. La faţa locului au rămas cel puţin patru tuburi de la gloanţele trase. Cei doi au fost prinşi în zona Lujerului din Bucureşti.

Educatoarea şi iubitul ei au fiecare 24 de ani şi mai multe lovituri la activ, spun poliţiştii. Ei au furat din case aflate în Capitală şi în Constanţa. Ei au fost prinşi miercuri, în timp ce dădeau o altă lovitură. Oamenii legii au descoperit în maşina celor doi mai multe bijuterii furate din apartamentul pe care l-au spart miercuri dimineaţa.

×
Subiecte în articol: educatoare arestare
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close