Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea sexy din Bucureşti va fi arestată pentru 29 de zile

Educatoarea sexy din Bucureşti va fi arestată pentru 29 de zile

Educatoarea sexy din Bucureşti va fi arestată pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: Videonews
25 Aug 2011   •   14:24

Educatoarea sexy din Bucureşti va fi arestată pentru 29 de zile. Decizia a fost luată de tribunalul Bucureşti. Educatoarei i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Universitar.

Educatoarea şi iubitul ei au fost opriţi de poliţişti pe 18 august, după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă. Cuplul era căutat pentru furturi din locuinţe.

Poliţiştii i-au încătuşat pe cei doi după o urmărire pe străzile din Capitală. Au aflat cu suprindere că, atunci când nu fura din apartamente, femeia se ocupa de educarea copiilor.

Claudia Elena Chirilă a declarat, în exclusivitate la "Sinteza Zilei", că nu are cunoştiinţă de "afacerile" prietenului ei şi că aceasta ar fi implicat-o în ultimul său furt, fără ca ea să îşi dea seama de acest lucru.

Educatoarea s-a ales cu apelativul sexy, dupa ce in presa a aparut o serie de fotografii în care aceasta apare în lenjerie intimă, în poziţii extrem de provocatoare

 


Avocatul educatoarei: E o decizie halucinantă. Nu mă aşteptam

Avocatul educatoarei, Anca Bălăşoiu, a declarat pentru Antena 3, că nu se aştepta la o asemenea decizie din partea instanţei, întrucât ar mai fi avut clienţi cu "recidive serioase" şi "condamnări trecute extrem de grave" care au fost cercetaţi în libertate.

Aceasta a explicat că singurul lucru pe care îl poate face momentan este să aştepte motivarea judecătoarei, urmând ca apoi să caute alte modalităţi de apărare a clientei sale.

Avocatul a mai precizat că educatoarea a avut o cădere de calciu la aflarea deciziei şi că a fost transportată la o unitate spitalicească de urgenţă.
 


×
Subiecte în articol: educatoare arestata
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close