Antena 3 CNN Actualitate Electrocasnicele care ne fac viata mai usoara (P)

Electrocasnicele care ne fac viata mai usoara (P)

Electrocasnicele care ne fac viata mai usoara (P)
23 Ian 2019   •   11:48

A trai in era moderna este o binecuvantare din cele mai multe puncte de vedere. Daca in “Epoca de Aur” nici nu ne imaginam ca vor exista magazine online iar gama de electrocasnice din magazinele fizice era limitata, in prezent beneficiem de foarte multe oferte de masini de spalat rufe sau masini de spalat vase care ne fac viata mai usoara.

Numerosi cumparatori achizitioneaza masini de spalat rufe de la ITGalaxy.ro, magazin online specializat ce comercializeaza o gama vasta de electronice si electrocasnice, printre care aragazuri, frigidere, televizoare, smartphone-uri, camere foto, masini de spalat vase si multe alte produse. 
Ce recomanda acest magazin online? Experienta, profesionalismul, gama diversificata, calitatea si rapiditatea cu care sunt livrate produsele.

Masinile de spalat rufe si masinile de spalat vase sunt electrocasnicele de care nicio casa moderna nu se poate lipsi. Masinile de spalat sunt un “dar” al tehnologiei, pentru care nu sunt suficiente cuvinte de multumire.

 Pe ITGalaxy.ro sunt disponibile masini de spalat rufe de la branduri de TOP ca Albatros, ARCTIC, Beko, Bosch sau Candy. Preturile sunt pentru toate buzunarele. Sunt oferite masini de spalat rufe cu incarcare frontala sau verticala. Capacitatea de incarcare variaza de la 3 la 8 kg, iar viteza maxima de centrifugare variaza de la 700 la 1600 rotatii pe minut, in functie de modelul ales.

 De exemplu, masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1 va curata mai intai rufele si apoi le va si usca. Pe ecranul cu LED-uri este afisata starea ciclului de spalare si timpul ramas pana la terminarea programului. Datorita functiei de programare intarziata puteti seta cronometrul pentru ca masina sa inceapa ciclul de spalare la o ora stabilita. Capacitatea de incarcare este mare, de 8 kg la spalare si de 5 kg la uscare iar viteza maxima de centrifugare este de 1200 rotatii pe minut.

Masina de spalat vase este, cel putin in Romania, o aparitie relativ noua. In tarile occidentale, acest electrocasnic este folosit de multa vreme. Acest aparat este extrem de util pentru a economisi timp cu spalatul vaselor. Nu mai este nevoie sa spalati manual fiecare farfurie sau pahar. Doar va asigurati ca nu mai sunt resturi de mancare in vase, le introduceti in masina, iar apoi vesela dumneavoastra va fi curata ca lacrima.
Pe ITGalaxy.ro sunt disponibile numeroase branduri de masini de spalat vase. Majoritatea sunt complet incorporabile, insa sunt oferite si produse independente sau semi-incorporabile. Capacitatea variaza, in functie de produs, de la de la 5 pana la 15 seturi de vase, iar eficienta energetica de la Clasa A pana la A+++.
Majoritatea produselor ofera optiunea de programare intarziata, foarte utila pentru orice gospodarie. Dupa ce incarci masina de spalat cu vase trebuie doar sa setezi cronometrul pentru ca masina sa inceapa ciclul de spalare la o ora stabilita.
 
O masina de spalat vase nu ocupa mai mult loc decat una spalat rufe si poate fi usor mascata in mobilierul de bucatarie. Niciunei bucatarii moderne nu ar trebui sa ii lipseasca un asemenea produs.

De exemplu, masina de spalat vase Hansa ZIM434B are o capacitate de 9 seturi de vesela, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ si are sistem de uscare termica turbo care imbunatateste efectele ultimei etape a ciclului de spalare. Vasele sunt lucioase si uscate, fara pete sau urme de apa. In plus, dispune de un program intensiv 60 °C/170 MIN, potrivit vaselor de gatit dificil de curatat. Acest program ruleaza la temperatura maxima, cu o cantitate mare de detergent, pentru a asigura eliminarea completa a depunerilor de grasime.

 Cred ca toti cei care vor citi acest articol vor fi de acord cu faptul ca masinile de spalat rufe sau vase ne fac viata mult mai usoara si ne ajuta sa castigam timp pentru alte activitati.

 

 

 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close