Antena 3 CNN Actualitate O elevă din Bucureşti a murit imediat după un moment intim, într-o casă din Dumbrava Roşie: "Mi-a arătat înregistrări din noaptea aceea"

O elevă din Bucureşti a murit imediat după un moment intim, într-o casă din Dumbrava Roşie: "Mi-a arătat înregistrări din noaptea aceea"

O elevă în vârstă de 16 ani, din Bucureşti, a murit imediat după ce a avut un moment intim cu un tânăr, într-o casă din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, acolo unde se afla pentru un concurs şcolar organizat de elevii unui liceu din Piatra Neamţ.

O elevă din Bucureşti a murit imediat după un moment intim, într-o casă din Dumbrava Roşie: "Mi-a arătat înregistrări din noaptea aceea"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    Carmina Pricopie    |    02 Aug 2023   •   17:30

Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni (30 spre 31 iulie 2023), atunci când eleva din Bucureşti a ajuns în casa unui tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ.

Eleva a ajuns în Piatra Neamţ, duminică seară, în jurul orei 21.00, cu trenul, alături de alţi elevi din Bucureşti, scopul fiind acela de a participa la un concurs şcolar organizat de elevii Colegiului Naţional "Petru Rareş" Piatra Neamţ. La gară, ea a fost aşteptată de tânărul din Dumbrava Roşie, care a luat-o cu maşina şi a dus-o apoi într-o locaţie necunoscută, iar după aproximativ 3-4 ore au mers împreună la locuinţa acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vezi şi: "Drumul ei plin de vise frumoase, dorinți și aspirații s-a oprit brusc". Lacrimi şi durere pentru Shara, eleva moartă la Dumbrava Roşie

Nu se cunosc detalii despre ce s-a întâmplat în casa din Dumbrava Roşie, însă cert este că în jurul orei 01.20 tânărul şi-a sunat mama şi a anunţat-o că fata din Bucureşti sângerează puternic şi este inconştientă. Astfel, mama tânărului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

"La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 01:39, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel de urgență, de către o femeie, din localitatea Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că în locuința sa se află o tânără decedată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din București. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără efect.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț pentru jurnaliştii de la tvmneamţ.ro.

Eleva din Bucureşti, moartă într-o casă din Dumbrava Roşie avea droguri în sânge

Echipajul medical sosit în casa din Dumbrava Roşie a constatat că eleva avea hemoragie puternică în zona genitală, iar ulterior, în urma necropsiei, expertiză care a stabilit cauza morţii, medicii au descoperit că tânăra prezenta ruptură de vagin. Mai mult, jurnaliştii din Neamţ spun că elevul ar fi declarat, atunci când a fost audiat de poliţişti, că hemoragia ar fi survenit în timpul unui act sexual când, la un moment dat, tânăra şi-ar fi pierdut cunoştinţa, a început să tremure puternic şi apoi a murit.

Tot la necropsie, medicii legişti au descoperit, în urma testelor toxicologice, că eleva de 16 ani avea droguri în sânge, respectiv o intoxicaţie cu metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut şi sub numele de efedronă.

Citeşte şi: Tânărul din Dumbrava Roşie, în casa căruia a murit o elevă din Bucureşti, a fost reţinut de DIICOT alături de doi traficanţi de droguri

Tatăl elevei a declarat pentru tvmneamţ.ro că fiica sa avea rezultate foarte bune la învăţătură, participase la mai multe olimpiade, dar şi că nu ar fi consumat substanţe interzise de bunăvoie. 

"Fiica mea - este unicul nostru copil - nu consuma droguri și era virgină. Bag mâna în foc pentru asta. Eu cred că drogul i s-a administrat cu forța sau i s-a administrat fără să știe, pentru a fi folosită apoi în scop sexual. Luni am fost la casa în care s-a petrecut nenorocirea și mama băiatului mi-a arătat înregistrări din nopatea aceea, de pe camerele de supraveghere din locuință. Se vede cum vine băiatul cu fiica mea, stau un pic prin casă, apoi intră în camera lui. Ce s-a întâmplat acolo nu pot să știu, însă se vede că mergea pe picioarele ei și nu avea nicio problemă. Acolo în cameră s-a întâmplat ceva. Bănuiesc că l-a cunoscut pe băiat pe internet. Nu știam că îl cunoaște. Din ce am reușit să aflu, ea a ajuns în gara din Piatra Neamț, duminică, în jurul orei 21. Acolo a fost așteptată de acest băiat, care a luat-o cu mașina. Nu știu unde a fost cu ea 3 sau 4 ore până au ajuns la locuința din Dumbrava Roșie", a declarat bărbatul pentru tvmneamt.ro.

×
Subiecte în articol: Dumbrava Roşie Piatra Neamț IPJ Neamț
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close