Antena 3 CNN Actualitate Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este înfiorător

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este înfiorător

Emi Pian, liderul grupării Duduianu din Capitală, ucis azi-noapte de un rival, juca sume uriașe la barbut. Chiar acest joc de noroc i-a adus sfârșitul.

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este înfiorător
Sursa foto: Florin Mototolea/Facebook
04 Aug 2020   •   11:34

În urmă cu trei ani, mai mulți membri al clanului Duduianu au fost implicați într-un dosar penal, după ce ar fi șantajat mai multe persoane din cauza unei datorii.  Este vorba despre Florin Mototolea, zis Emi Pian, Miltiade Văduva, zis Seif, Ionuț Văduva, Niculae Duduianu, tatăl lui Emi, și Ion Parnică.

Clanul Duduianu terorizează de ani de zile Bucureştiul

Interlopii acestui clan au fost implicați în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj. Emi Pian lua dobândă chiar și 35% pe zi!

În timpul unei partide de barbut din 2016, interlopul Emi Pian a împrumutat un jucător cu suma de 20.000 de lei. Cel care a împrumutat banii a rămas fără o maşină de lux, marca Audi Q7, pe care a oferit-o garanție pentru datorie. Potrivit rechizitoriului, Emi Pian percepea dobândă între 10 și 35% pe zi pentru sumele oferite. 

Datorii la barbut. Emi Pian percepea dobândă chiar și 35% pe zi!

Emi Pian a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe cel pe care l-a împrumutat. ”Numitul Stan Iulian i-a reproşat inculpatului Mototolea Florin deciziile luate de acesta, iar după câteva zile, numitul Stan Iulian a găsit două persoane dispuse să cumpere autoturismul marca Audi Q7 pentru suma de 7000-8000 euro, astfel că s-a deplasat împreună cu aceştia la locuinţa lui Mototolea Florin unde, acesta din urmă i-a spus că a vândut autoturismul Audi Q7 şi i-a spus că îi va da 500 de euro pentru a stinge datoria de 20.000 lei”, se arată în rechizitoriu. 

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală

Păgubitul care a rămas fără mașină a depus atunci plângere împotriva lui Pian. Emi Pian a murit azi-noapte, după ce fiul lui Napy, un alt interlop bucureștean, l-a înjunghiat. Scandalul a pornit de la un joc de barbut.

Citiți și:

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, stare de șoc când a aflat dimineață de moartea fiului

×
Subiecte în articol: Emi Pian Florin Mototolea barbut
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close