Antena 3 CNN Actualitate Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, stare de șoc când a aflat dimineață de moartea fiului

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, stare de șoc când a aflat dimineață de moartea fiului

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a suferit un șoc când a aflat de moartea fiului său. Nicolae Duduianu ar fi avut imediat probleme cu inima, dar nu ar fi suferit un infarct, care ar fi dus la deces, așa cum alte surse au transmis.

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, stare de șoc când a aflat dimineață de moartea fiului
04 Aug 2020   •   10:33

Atunci când a aflat că Emi a murit, marți dimineață, 4 august 2020, tatăl său a suferit un șoc. Nicolae Duduianu, zis Pian a fost în pragul leșinului.

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală

Emi Pian, fiul lui Nicolae, a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, chiar în Capitală. Scandalul a pornit de la un nod de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Vă amintim că Nicolae Duduianu, zis „Pian", cunoscut membru al lumii interlope din București, a fost arestat pentru tentativă de omor. Nicolae Pian era unul dintre capii clanului care terorizează de ani de zile Bucureştiul, implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj.

În februarie 2019, Nicolae Duduianu a lovit intenţionat cu maşina un bărbat.

"În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20,00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul. Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Citiți și:

Replica incredibilă a interlopului care a călcat un pieton în Capitală: El mi-a lovit maşina cu picioarele şi eu nu am vrut, m-am ferit!

×
Subiecte în articol: Emi Pian Nicolae Duduianu Nicolae Pian
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close