Antena 3 CNN Actualitate Replica incredibilă a interlopului care a călcat un pieton în Capitală: El mi-a lovit maşina cu picioarele şi eu nu am vrut, m-am ferit!

Replica incredibilă a interlopului care a călcat un pieton în Capitală: El mi-a lovit maşina cu picioarele şi eu nu am vrut, m-am ferit!

Replica incredibilă a interlopului care a călcat un pieton în Capitală: El mi-a lovit maşina cu picioarele şi eu nu am vrut, m-am ferit!
21 Feb 2019   •   09:08

Imagini revoltoare au fost surprinse pe o stradă din Capitală. Liderul unui clan interlop a călcat intenţionat cu maşina un bărbat, chiar pe trecerea de pietoni. Tânărul a ajuns la spital cu leziuni grave. Şoferul a fost ridicat de acasă de mascaţi la două săptămâni de la incident. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Imaginille şocante au fost surprinse într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti. Mai mulţi pietoni traversează strada la culoarea verde a semaforului, însă un şofer nu mai are răbdare şi vrea să treacă prinre ei. Când un tânăr îi cere explicaţii, bărbatul de la volan începe să accelereze. Îşi atinge victima de câteva ori, apoi trece cu maşina peste ea.

Şoferul se numeşte Nicolae Duduianu, i se spune Pian şi este unul dintre capii clanului care terorizează de ani de zile Bucureştiul, implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj.

Bărbatul peste care şoferul a trecut cu maşina a ajuns, după incident, la spital, cu leziuni serioase.

×
Subiecte în articol: interlop sofer pieton accident Capitală
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close