Antena 3 CNN Actualitate Eugenia Șerban, mărturisiri tulburătoare după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer

Eugenia Șerban, mărturisiri tulburătoare după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer

Marea actriță Eugenia Șerban a trecut, în ultimele luni, printr-o dramă inimaginabilă. A aflat că are două tipuri de cancer, în același timp. A dat dovadă de o tărie de caracter ieșită din comun și a trebui să suporte o operație grea care a durat de 12 ore.

Eugenia Șerban, mărturisiri tulburătoare după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    29 Iul 2020   •   22:55

Eugenia Șerban a vorbit, miercuri, la Sinteza Zilei, în interviul acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, despre acestă perioadă plină de încercări.

"Într-o singură zi am aflat că am două tipuri de cancer"

"N-a fost ușor la început pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți. Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină o dată pe an.

Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și în ziua în care făcea și o biopsie brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sân", a mărturisit Eugenia Șerban.

"Mirabela Dauer m-a îmbărbătat foarte tare"

Eugenia Șerban spune că după vestea cumplită au urmat câteva zile extrem de dificile, dar a avut un ajutor nesperat chiar de la Mirabela Dauer, cu care nu mai vorbise de câteva luni.

"Ziua aceea a fost cumplită și câteva zile după. Cea care m-a îmbărbătat foarte tare, printr-o întâmplare, a fost chiar Mirabela Dauer, care m-a sunat imediat ce am plecat la un spectacol la Timișoara, ce întâmplător sau nu se numește "Spovedanie în fața luminii" și este chiar o spovedanie și o discuție cu Dumnezeu. Și m-a sunat Mirabela și mi-a zis că i s-a făcut dor de mine și că i s-a pus un gol în stomac. Nu vorbisem de câteva luni. Și atunci m-am bufnit plânsul și i-am spus că am cancer", a povestit actriția.

"Toți pacienții Spitalului Colentina au fost privați de tratamentele medicale din cauza COVID-19"

Eugenia Șerban a mărturisit că mai are o operație de făcut, pe care nu poate să o amâne foarte mult, operație pe care nu a putut să o facă până acum din cauză că nu este pacient COVID.

"Eu sunt pacientă a Spitalului Colentina și toți pacienții Spitalului Colentina au fost privați de tratamentele medicale. Am fost privată de dreptul meu la sănătate, chiar dacă sunt actor de 32 de ani și plătesc taxe la stat, în aceste luni - pentru că nu am avut COVID.

La un moment dat chiar mi-am sunat prietenii mei, medicii mei, chirurgii mei și mi-au spus: Eugenia, dacă vrei să fim arestați cu toții. hai aici'. Pentru că le spusesem că pot să vin. Cam despre asta e vorba", a spus artista.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Eugenia Serban
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close