Antena 3 CNN Actualitate Exploziv. Martori-cheie evitați de procurorii din cazul Caracal. Oficial: România, furnizor de prostituție pentru Occident

Exploziv. Martori-cheie evitați de procurorii din cazul Caracal. Oficial: România, furnizor de prostituție pentru Occident

Exploziv. Martori-cheie evitați de procurorii din cazul Caracal. Oficial: România, furnizor de prostituție pentru Occident
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
28 Sep 2019   •   23:26

Andreea Sava a prezentat, sâmbătă, la "Descoperiți", noi dezvăluiri-bombă din cazul disparițiilor de la Caracal.

Citește și: România, pe harta celor mai mari traficanți. Protecție de la vârf pentru câștiguri de zeci de miliarde de euro

La o săptămână de când Antena 3 a difuzat înregistrarea absolut explozivă făcută de reporterul echipei "În premieră", Yevghenia Kironaki, în care socrul fiului lui Gheorghe Dincă, Daniel, vorbește despre faptul că fetele ar fi fost luate de ginerele său și EXPEDIATE dar și despre o adevărată rețea de trafic în Italia pentru prostituție, nu am văzut nicio poziție din partea procurorilor, nici fiul chemat din nou pentru explicații, nici pe socru.

Beat sau nu, lăudaros ori delirant sau nu, acuzațiile sunt extrem de grave iar anchetatorii au obligația să afle dacă sunt adevărate. De bună-credință, putem să sperăm că tăcerea are legătură cu vreo strategie de anchetă, că nu-s prea buni procurorii DIICOT la comunicare, dar la investigare stau beton și, fără să se laude, urmăresc toate pistele și audiază pe toată lumea.

Problema este că avocații AMBELOR familii ale fetelor, care au acces la dosar, acuză aceleași lucruri: o blândețe bizară față de familia lui Gheorghe Dincă și inacțiuni absolut inexplicabile ale procurorilor.

Deși, la confruntarea declarațiilor date de soția și copiii lui Dincă aceștia se contrazic flagrant unii pe alții în puncte esențiale și deja de săptămâni bune avocații ambelor familii au cerut reaudierea acestora, procurorii tot nu i-au rechemat. De asemenea, deși există la dosar mărturii ale unor persoane care au declarat că familia lui Dincă se ocupa de trafic, nici în audierile de până acum procurorii nu i-au deranjat cu vreo întrebare pe subiect.

În plus, martori-cheie pur și simplu nu apar în anchetă. Mai întâi, o persoană pe care Dincă a tot sunat-o în momente importante ale răpirii ambelor fete. Imediat după ce o sechestrase pe Luiza, fix înainte să-l sune pe bunicul Luizei să-i spună că fata pleacă împreună cu el în Elveția să-și facă un rost în viață, îl apelează pe un anumit instructor auto, cu care Dincă a avut treabă, surpriză, și l-a sunat și după răpirea Alexandrei.

Deși însuși Dincă l-a indicat în fața procurorilor, avocatul familiei Luizei spune că declarația instructorului nu apare în dosar! Apoi iubitul Alexandrei, cu care, de altfel, fata mergea să se întâlnească în ziua răpirii și care a vorbit cu ea în noaptea precedentă, spune că s-a așteptat să-l întrebe cineva ceva dar n-a venit nimeni. La fel și în cazul iubitului Luizei, care a declarat clar presei că i-a zis, la început, unui polițist că Luiza, în zilele dinaintea răpirii, primea telefoane ciudate în creierii nopții și nici asta nu a părut interesant pentru procurori.

 

 

×
Subiecte în articol: Descoperiți Gheorghe Dincă
Parteneri
Fraţii Tate, eliberaţi din închisoare şi plasaţi în arest la domiciliu
x close