Antena 3 CNN Actualitate Orașul din România în care se va deschide o nouă fabrică | Peste 100 de locuri de muncă vor fi disponibile: ”Am găsit locația adecvată”

Orașul din România în care se va deschide o nouă fabrică | Peste 100 de locuri de muncă vor fi disponibile: ”Am găsit locația adecvată”

Într-un oraș din România se va construi o nouă fabrică. Primarul susține că vor fi create cel puțin 100 de locuri de muncă.

Orașul din România în care se va deschide o nouă fabrică | Peste 100 de locuri de muncă vor fi disponibile: ”Am găsit locația adecvată”
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2024   •   08:53

O nouă unitate de producție va fi deschisă în România. Edilul susține că a găsit locația adecvată pentru a permite desfășurarea activității. 

Orașul în care se va construi o nouă fabrică

Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, susține că un nou investitor este așteptat să deschidă o unitate de producție, care va genera peste 100 de locuri de muncă.

Potrivit edilului, discuțiile cu noul investitor sunt destul de avansate, iar în prezent a fost stabilită locația unde va fi deschisă noua fabrică.

“Se poartă discuții în acest sens. Am găsit locația adecvată care permite desfășurarea unei activități în acest sens și mi-aș dori de producție o fabrică unde să fie cel puțin 100 de angajați pentru municipiul Motru. Întotdeauna, investitorii caută sau se roagă să nu divulgăm anumite aspecte până când nu se rezolvă toate demersurile.

Nu pot să spun mai multe amănunte, dar suntem în fază înaintată. Am identificat zona, halele corespunzătoare, cerințele minime ale celor care vor să investească din punct de vedere al utilităților energie electrică de mare putere, canalizare, apă, zonă de depozitare, zonă ușor accesibilă de la drumul național sau județean.

Aceste aspecte, oarecum, le îndeplinim. Am pus la dispoziție poze, zonă, plan de situație și așteptăm ca investitorul să-și dea acordul să începem și o astfel de investiție la Motru, să avem mai multe locuri de muncă create. Să știți că nu este singura, toate cele 7 unități care au venit în municipiul Motru au creat peste 250-300 de locuri de muncă și ăsta este un lucru real și bun pentru comunitate și pentru zona noastră.

Pe lângă taxele și impozitele locale către primărie și către consiliul local, sunt și locuri de muncă, poate, mai bine plătite, oamenii mai respectați, condiții de lucru mai bune în anumite domenii. Îmi doresc ca această fabrică să fie pe parte de producție, sunt mai multe discuții în acest sens, dar va fi ceva de producție, echipamente în anumite domenii de activitate, anumite componente în anumite activități de lucru”, a precizat edilul, notează As în Gorj.

×
Subiecte în articol: fabrica Motru
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close