Antena 3 CNN Actualitate Familia Luizei Melencu, decizie de ultimă oră în dosarul Caracal. Plângeri penale pe bandă rulantă. Cine sunt cei vizaţi

Familia Luizei Melencu, decizie de ultimă oră în dosarul Caracal. Plângeri penale pe bandă rulantă. Cine sunt cei vizaţi

Cinci procurori care s-au ocupat de cazul Caracal vor fi trași la răspundere după ce nu au rezolvat cazul nici după mai bine de opt luni de la dispariția Luizei Melencu.

Familia Luizei Melencu, decizie de ultimă oră în dosarul Caracal. Plângeri penale pe bandă rulantă. Cine sunt cei vizaţi
30 Dec 2019   •   08:43

Avocații familiei Melencu cred că procurorii care s-au ocupat de caz au împiedicat aflarea adevărului, scrie româniatv.net.

Prima care va fi trasă la răspundere va fi șefa DIICOT, Giorgina Hosu. Familia vrea să știe de unde a avut informații, chiar în ziua descinderii la Ghoerghe Dincă, despre faptul că fetele sunt moarte și incinerete.

A doua, va fi procurorul Oana Hăineală, care a semnat o ordonanță prin care, susțin avocații, denaturează adevărul. În ordonanță se menționează că din mirosurile de cauciuc și ebonită simțite de vecini rezultă că fetele au fost incinerate în butoi.

George Pătuleanu este un alt procuror vizat pentru că și-a făcut semne cu Dincă în timpul audierilor, dar și pentru modul dezastruos în care a condus cercetările. Adrian Petre Todoran, alt procuror din anchetă, a avut un comportament nepotrivit la audieri, susțin avocații.

Ultimul pe listă este Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova, pentru că nu a identificat mașina lui Dincă deși avea toate detaliile, pentru că nu a făcut din timp cercetări care ar fi putut salva viața Alexandrei, se arată în documente.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close