Antena 3 CNN Actualitate Familiile Alexandrei şi Luizei, cele două fete răpite şi omorâte la Caracal, s-au certat la Curtea de Apel Craiova

Familiile Alexandrei şi Luizei, cele două fete răpite şi omorâte la Caracal, s-au certat la Curtea de Apel Craiova

Scandal uriaş între familia Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu în faţa Curţii de Apel Craiova. Familia Luizei cere desecretizarea dosarului în timp ce părinţii Alexandrei se opun vehement.

Familiile Alexandrei şi Luizei, cele două fete răpite şi omorâte la Caracal, s-au certat la Curtea de Apel Craiova
Sursa foto: Antena 3 | Facebook Alexandra Macesanu | Luiza Mihaela Melencu
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2023   •   08:41

"Nu va fi, nu a fost de la început şi nu va fi până la final, un proces corect şi cinstit cum ar trebui să decurgă ce s-a întâmplat în realitate la Caracal", a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Ruptura s-a produs în momentul în care familia Luizei Melencu a cerut ca dosarul să fie public, dar partea Alexandrei Macesanu s-a opus categoric.

"Procedural, la data comiterii faptelor, Alexandra era minoră. Este doleanţa părinţilor şi procedura nu este greşit să fie o şedinţă nepublică. Este solicitarea Parchetului, eu am aderat acestui punct de vedere", a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu.

"Mama Alexandrei i-a dat două apeluri. Este imposibil ca o mamă distrusă că i-a dispărut copilul să îşi caute fiica de 14 ani cu două apeluri telefonice. Există două variante: ori nu a căutat-o, dar mi-e greu de crezut lucrul ăsta, ori au fost şterse de anchetatori. Oare de ce? Ce alte convorbiri au mai fost şterse de pe telefoanele familiei Măceşanu?", a spus şi Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.

Neînţelegerile au continuat şi în sala de judecată.

"Am avut un mic conflict cu marele avocat Moldovan. M-a făcut vagabond. Luiza ar fi trebuit să aibă 20 şi ceva de ani, iar cealaltă 19 ani. Presa trebuie să aibă acces în sală", a explicat bunicul Luizei.

Primul termen pentru apel în dosarul Caracal a fost astfel amânat până pe data de 9 martie.

La proces, a fost prezent și Gheorghe Dincă, dar și complicele său, Ștefan Risipițeanu.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close