Antena 3 CNN Actualitate Florin Piersic merge tot mai greu, așa că a solicitat un loc de parcare în fața casei. Răspunsul primit de la primarul Emil Boc

Florin Piersic merge tot mai greu, așa că a solicitat un loc de parcare în fața casei. Răspunsul primit de la primarul Emil Boc

Pentru că și-ar dori să parcheze mai aproape de casa sa, Florin Piersic a solicitat Primăriei Cluj-Napoca un loc de parcare pe strada Nicolaus Copernicus. Anii au trecut și marele actor ar vrea ca efortul pe care îl face să fie ceva mai mic, dacă este posibil.

Florin Piersic merge tot mai greu, așa că a solicitat un loc de parcare în fața casei. Răspunsul primit de la primarul Emil Boc
de Gabriel Dano    |    03 Sep 2021   •   16:29

Totuși, răspunsul primit de Florin Piersic din partea autorităților a fost unul negativ. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: în acea zonă, drumul nu este suficient de lat. În chestiunea atât de importantă pentru îndrăgitul actor s-a implicat și primarul Emil Boc.

Edilul Clujului a transmis că a găsit o soluţie, chiar dacă nu a spus încă despre ce este vorba, scrie Ştiri de Cluj.

„Acolo este o problemă că lăţimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri şi nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluţie, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelenţa sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a spus primarul Emil Boc.

Ce a apărut pe mormântul fostei soții a lui Florin Piersic

 Tatiana Iekel, prima soție a actorului Florin Piersic, s-a stins din viață în anul 2017. La acea vreme, trupul actriței nu a fost depus la niciun teatru din Capitală, în ciuda carierei sale impresionante în lumea artistică iar familia ar fi decis să păstreze în secret decesul acesteia, care a fost anunțat ulterior înmormântării, la trei zile.

Presa scria pe atunci că la înmormântarea Tatianei Iekel au participat doar fiul acesteia, Florin Piersic Jr. și partenera lui, potrivit angajaților din cimitir. De atunci, mormântul fostei soții a lui Florin Piersic a părut a fi abandonat o perioadă. Recent însă, ceea ce a apărut în cimitir a fost neașteptat, scrie impact.ro.

După ce un an de zile, nici Florin Piersic și nici fiul său, Piersic Jr. nu au reușit să ajungă la cimitir, acum pare că totul s-a schimbat și cei doi au reînceput să apară la cimitir la mormântul Tatianei Iekel. Florin Piersic și fiul său au aprins lumânări și au depus flori.

Și pentru că nu ajung tot timpul pentru a se îngriji de mormântul femeii atât de importante din viața lor, au apelat la ajutorul angajaților cimitirului care se asigură că lumânările rămân aprinse în permanență lângă cruce. Recent, mormântul Tatianei Iekel a fost curățat, în timp ce o lumânare aprinsă ardea lângă cruce.

Pe de altă parte, pentru a înfrumuseța locul, există și două ghivece cu flori, precum și un suport metalic pe care sunt așezate mai multe scoici. În plus, alături de crucea regretatei actrițe se poate observa și un ornament în formă de frunză, mai spune sursa citată.

Florin Piersic și fosta sa soție, Tatiana Iekel, au trăit o frumoasă poveste de dragoste în perioada 1962–1974, însă regretata actriță s-a stins din viață în urmă cu patru ani, în 2017.

 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close