Antena 3 CNN Actualitate Florin Piersic, mărturisire cutremurătoare: Mi-e frică de moarte

Florin Piersic, mărturisire cutremurătoare: Mi-e frică de moarte

Florin Piersic a mărturisit, joi, la Ediția specială difuzată de Antena 3, în seara de Ajun, că îi este foarte teamă de moarte. Cel mai îndrăgit actor al românilor a ținut să le transmită românilor un mesaj special și i-a avut în vedere mai ale pe cei care au pierdut pe cineva drag în această pandemie.

Florin Piersic, mărturisire cutremurătoare: Mi-e frică de moarte
Sursa foto: captura Antena 3
de Gabriel Dano    |    24 Dec 2020   •   22:50

"Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această periodă.

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mi-e mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar eu mi-e greu și să pronunț cuvântul 'moarte', de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun 'a murit', ci 'a plecat într-o stea'.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dat TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră", a spus Florin Piersic.

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Prima reacție a prefectului de Olt după ce i-a explodat mașina
x close