Antena 3 CNN Actualitate Ce părere are Florin Piersic despre vaccinul anti-COVID

Ce părere are Florin Piersic despre vaccinul anti-COVID

Actrița Medeea Marinescu spune că Florin Piersic vrea să se vaccineze împotriva COVID-19. Aceasta spune că îndrăgitul actor are mulți prieteni medici renumiți în Cluj și nu e adeptul teoriilor conspiraționiste despre vaccin.

Ce părere are Florin Piersic despre vaccinul anti-COVID
de Gabriel Dano    |    25 Ian 2021   •   20:45

„Mi-am făcut atunci o serie de teste anti-COVID fiindcă am vrut să fiu sigură că nu voi transmite acest virus. Florin Piersic nu mi-a spus niciodată dacă se teme sau nu de virusul ăsta, dar ştiu sigur că se va vaccina. Nu ştiu când o va face, dar ştiu că are foarte mulţi prieteni medici clujeni, cu nume şi renume, şi ştie exact care e valoarea vaccinului. Nu e adeptul teoriilor ăstora despre vaccin, care umblă mai nou printre noi, stârnind multă confuzie şi teamă!”, a declarat Medeea, pentru impact.ro.

La final de 2020, Florin Piersic le transmitea românilor un mesaj de încurajare: „Aproape întreagă, inima mea vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră”, a fost mesajul maestrului.

Actrița Medeea Marinescu și-a propus să ne țină la curent mereu cu ce mai face Florin Piersic, despre care spune că este neobosit și se gândește mereu la cum să revină pe scenă.

„Duce foarte tare dorul scenei şi al spectatorilor. Dar la 85 de ani continuă să spere ca va juca în continuare şi face scenarii în baza cărora vom reprograma spectacolele suspendate din cursul anului trecut. Am vorbit la telefon chiar zilele trecute cu Florin Piersic. M-a întrebat dacă mi-am mai repetat rolul şi m-a asigurat că el o face în fiecare săptămână. Abia aşteaptă să se termine cu pandemia asta”, a povestit actriţa Medeea Marinescu.

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close