Antena 3 CNN Actualitate Ce a pățit Florin Piersic când a vizitat Socola: "Un pacient solid m-a luat de piept cu putere și mi-a zis..."

Ce a pățit Florin Piersic când a vizitat Socola: "Un pacient solid m-a luat de piept cu putere și mi-a zis..."

Florin Piersic a povestit, la Ediția specială difuzată de Antena 3 în seara de Ajun, ce s-a întâmplat când a vizitat Spitalul Socola din Iași, acolo unde lucrează unul dintre nepoții săi. I-a spus directorului spitalului că merge, dar cu condiția să nu fie pus să viziteze vreo celulă.

Ce a pățit Florin Piersic când a vizitat Socola: "Un pacient solid m-a luat de piept cu putere și mi-a zis..."
de Gabriel Dano    |    24 Dec 2020   •   22:10

"I-am zis, bine, cu plăcere, dar nu cred că e cazul să mă duceți în vreo celulă. Zice, nu că ăia sunt închiși. Dar avem alții care vor să vă vadă. Era o zi frumoasă, îmi aduc aminte, de toamnă, și m-am dus cu nepotul meu, cu Ștefan Dolgu. Și mergeam pe aleile de la Socola și pe bănci stăteau pacienții. Și câte o doamnă spunea: 'Florin Piersic. Ce bine îmi pare, eu vă știu foarte bine'.

Și ajung în dreptul unei bănci de pe care se ridică unul mare, solid, mă ia de piept și zice: 'Mă, Florine!'.. Eu eram puțin speriat. Zic: 'Spuneți-mi'. 'Mă, vreau să-ți spun ceva! Mă, tu ești mai nebun ca noi!", a povestit cu mult umor înfrăgitul actor.

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close