Antena 3 CNN Actualitate Focuri de artificii impresionante în România, de Revelion. Imagini cu spectacolul de pe cer, în marile orașe din țară

Focuri de artificii impresionante în România, de Revelion. Imagini cu spectacolul de pe cer, în marile orașe din țară

În noaptea de Anul Nou, focurile de artificii au luminat cerul României. În marile oraşe din țară a fost spectacol, iar oamenii au ieșit în stradă să ciocnească un pahar de șampanie.

Focuri de artificii impresionante în România, de Revelion. Imagini cu spectacolul de pe cer, în marile orașe din țară
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   08:56

În noaptea de Revelion, cel mai așteptat moment este reprezentat de focurile de artificii, care marchează trecerea în noul an.

La miezul nopții, mulți români au ieșit în stradă, alături de cei dragi, să privească spectacolul inedit.

Astfel, orașele mari din țară s-au întrecut să lumineze cerul, în cinstea noului an.

Bucureștenii s-au bucurat de un joc de lumini colorat și strălucitor, iar la Brașov, Botoșani, Suceava, Constanța, Cluj și Iași, oamenii au cântat și au filmat întregul moment.

Citește și: Neurochirurgul Leon Dănăilă, sfaturi prețioase pentru mesele de Revelion ale românilor: "Nu există alimente nocive"

Lumina și zgomotul produse de artificii pot simboliza distrugerea simbolică a trecutului și a dificultăților, oferind oamenilor oportunitatea de a începe un nou capitol din viața lor.

Artificiile pot simboliza speranța și optimismul pentru viitor. Momentul în care artificiile se înalță spre cer și explodează într-un spectacol colorat și strălucitor poate reprezenta speranța pentru un an mai bun, plin de realizări și bucurii.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close