Antena 3 CNN Actualitate Fost ministru de Interne, despre şoferul care a omorât o femeie în Popești Leordeni: "Era un ofițer model!"

Fost ministru de Interne, despre şoferul care a omorât o femeie în Popești Leordeni: "Era un ofițer model!"

Fostul şef al lui Constantin Păun a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. Gavril Dejeu, ministrul de Interne din perioada 1996-1999, susţine că Paun era un ofiţer disciplinat în perioada în care i-a fost şef de cabinet.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Sep 2023   •   09:21

Totuşi, mulţi dintre foştii ofiţeri de poliţie ajung să cadă în patima alcoolului, dezvăluie fostul ministru.

Autorul accidentului mortal din Popeşti Leordeni a fost decorat în 2016 de preşedintele Klaus Iohannis cu ordinul meritul sanitar în grad de cavaler pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Fostul şef BCCO nu era drogat în momentul accidentului în care a intrat cu mașina într-un grup de oameni și a ucis o femeie

"Constantin Păun a fost unul dintre cei trei aghiotanți ai mei. S-a pensionat. A ajuns probabil lovit de patima beție și a drogurilor să comită infracțiuni grave. Sunt surprins într-un fel oarecare de evoluție, pentru că atâta vreme cât a fost aghiotantul meu a fost absolut la locul lui. Era un băiat simpatic, era un băiat bun cu coleg cu prietenii lui

În ce mă privește, am fost pe deplin satisfăcut de prestația lui ca aghiotant. N-am avut niciun fel de problemă. Sunt surprins pur și simplu. Dar nu este primul caz pe care îl întâlnesc în viață. Am cunoscut oameni pe acest domeniu cu evoluții fulminante, de-a drept, oameni cinstiți, corecți, disciplinați, cu bună educație.

Au devenit pe parcurs alcoolici, au devenit ratați. Eu nu văd deloc ochi buni evoluția României, în condițiile în care tineretul este angajat în această tragedie, să-i spun a consumului de băuturi și droguri.

Dacă accidente de circulație cât mai multe sunt raportate, urmarea consumului de droguri însemnează că tineretul, în special tineretul, a intrat în păcatul consumului de droguri importat din străinătate, că noi nu l-am avut", a declarat  pentru Antena 3 CNN Gavril Dejeu.

×
Subiecte în articol: Popeşti-Leordeni femeie ucisă
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close