Antena 3 CNN Actualitate Fosta soţie a bărbatului grav rănit în accidentul provocat de Şerban Huidu: Am fost şocată!

Fosta soţie a bărbatului grav rănit în accidentul provocat de Şerban Huidu: Am fost şocată!

Fosta soţie a bărbatului grav rănit în accidentul provocat de Şerban Huidu: Am fost şocată!
Sursa foto: Foto: Antena 3
16 Oct 2011   •   22:32

Cristina Lapis, fosta soţie a bărbatului grav rănit în accidentul provocat de Şerban Huidu, a vorbit, în exclusivitate la Antena 3, despre tragedie şi despre starea fostului ei şot.

„Am fost la spital, unde am putut să-l văd pentru câteva minute. Am fost şocată, efectiv. (...) Am vorbit şi cu medicul de gardă. Medicii nu se pot pronunţa deocamdată asupra stării sale de sănătate”, a declarat Cristina Lapis.

„Este în stare de comă indusă, are un tub la nas. Este într-o stare foarte gravă. (...) Medicii au făcut tot ce le era în putinţă” a continuat fosta soţie a bărbatului rănit în accident.

Cristina Lapis a mai precizat că fostul ei soţ a stat două ore în maşină, până a fost descarcerat. „Este un om care a împlinit 57 de ani în februarie. Nu te aştepţi la o astfel de întâmplare”.

Referitor la identitatea persoanelor care au decedat în accident, Cristina Lapis a declarat că nu le cunoaşte, dar că presupune că erau parteneri de afaceri ai fostului său soţ.

Realizatorul tv Şerban Huidu a provocat duminică un accident deosebit de grav, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov). Aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane.

Două dintre persoanele aflate în Logan şi-au pierdut viaţa în urma impactului, iar cea de-a treia, un bărbat de 57 de ani, a fost grav rănită.

Soţia realizatorului tv a suferit mai multe fracturi, iar copiii săi au suferit leziuni minore.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Serban Huidu Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close