Antena 3 CNN Actualitate Fostul director SIE, dezvăluiri uluitoare despre George Soros. ”Mi-a spus că banii nu îi dă din buzunar”

Fostul director SIE, dezvăluiri uluitoare despre George Soros. ”Mi-a spus că banii nu îi dă din buzunar”

Fostul director SIE, dezvăluiri uluitoare despre George Soros. ”Mi-a spus că banii nu îi dă din buzunar”
12 Iul 2017   •   22:45

Fostul director al Serviciului de Informații Externe, Cătălin Harnagea, a vorbit, la Sinteza Zilei, despre puterea ONG-urilor de a destabiliza guvernele țărilor, putere despre care două think-tancuri americane avertizau încă din 1989.

”În 89, după think-tancuri americane scoteau pe piață un studiu care spunea că în maxim 25 de ani, ONG-urile vor putea deveni mai puternice decât guvernele statelor, dând și anumite formule. Americanii au înțeles pericolul și anume că ONG-urile vor putea prelua funcțiile guvernamentale iar politicul ar dispărea”, a spus Cătălin Harnagea, la Antena 3.

Harnagea a arătat că în anii care au urmat, Soros și-a extins influența pentru partea de est a Europei, unde multe țări abia ieșeau de sub comunism.

Harnagea a dezvăluit că în 1991 Soros i-a dezvăluit cum reușește să-și finanțeze numeroasele ONG-uri din întreaga lume.

”Mi-a spus că banii nu îi dă din buzunar. A spus: Profitul pe care îl fac anual, statul american mi-l deduce. Iar dacă eu finanțez ONG-uri, atunci statul american este mulțumit și nu mă pune să plătesc alte taxe. Ceea ce statul american trebuia să încaseze, Soros a folosit acei bani pentru rețelele pe care le vedeți”, a spus Cătălin Harnagea.

Mihai Gâdea a dezvăluit, miercuri, la Sinteza Zilei, că însuși George Soros, controversatul miliardar aflat în mijlocul tuturor conspirațiilor legate de acțiunile civice din România, s-a aflat în primul avion civil care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, imediat după Revoluție.

Informația nu a fost una secretă, ci doar uitată de opinia publică. Însuși George Soros a dezvăluit această informație, într-o apariție televizată la un post de televiziune de la noi din țară.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close