Antena 3 CNN Actualitate Frații Tristan și Andrew Tate trec, de la caviar, la iahnie de fasole, în arest | Ce meniu li s-a pregătit de Revelion

Frații Tristan și Andrew Tate trec, de la caviar, la iahnie de fasole, în arest | Ce meniu li s-a pregătit de Revelion

Frații Tristan și Andrew Tate trec de la Revelionul cu șampanie și caviar la ciorba de pui și iahnia de fasole.

Frații Tristan și Andrew Tate trec, de la caviar, la iahnie de fasole, în arest | Ce meniu li s-a pregătit de Revelion
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Andreea Ştefan    |    31 Dec 2022   •   12:22

Foști luptători și actuali influenceri, Andrew și Tristan au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii DIICOT i-au acuzat de trafic de persoane, crimă organizată și chiar viol.

Se pare că o cutie de pizza românească le-a dezvăluit anchetatorilor unde se află cei doi suspecți. Arme, bani, mașini de lux și lingouri de aur - asta au găsit procurorii la percheziții în casa britanicilor.

Din ce a declarat avocatul fraților Tate aseară, acesta a făcut deja o contestație la Curtea de Apel București în ceea ce privește decizia judecătorilor de la Tribunalul București, care ar urma să se judece în data de 5 ianuarie 2023.

Ce meniu li s-a pregătit fraților Tate de Revelion, în arest

Până atunci, însă, frații Tate vor rămâne aici, la centrul de arest al Poliției Capitalei, unde se pare că își vor petrece și noaptea dintre ani.

Așadar, milionarii vor avea parte de un Revelion lipsit de luxul cu care erau obișnuiți, fără avioane private, fără mașini unicate, fără bani, băutură, femei, dar și mâncarea sofisticată cu care erau obișnuiți.

La restul central vor avea parte de un meniu special pregătit pentru deținuți în perioada sărbătorilor de iarnă.

La prânz vor primi o ciorbă de pui și iahnie cu fasole și cârnați, la cină vor avea parte de cartofi natur cu friptură de pui, iar la desert vor primi cozonac și câte un măr.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate, arestaţi pentru 30 de zile | România a ajuns în presa internațională

România a ajuns în presa internațională cu arestarea fraților Andrew şi Tristan Tate. BBC, The Guardian, Sky News vorbesc despre săltarea de către procurorii DIICOT a celor doi influenceri acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Ce ajutor aveau miliardarii în România.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost arestați pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, avocatul celor doi fraţi a declarat că și-a aparat cât mai bine clienții şi ca a făcut contestație la Curtea de Apel Bucureşti pe motiv că nu consideră că sunt temeiuri pentru luarea măsurii arestului preventiv.

Pe data 5 ianuarie se va judeca contestatia depusă de avocatul fraților Tristan şi Andrew Tate la Curtea de Apel Bucureşti. 

De asemenea, încă două femei, colaboratoare ale fraților Tate, au fost şi ele arestate pentru 30 de zile.  

×
Subiecte în articol: frații Tate Andrew Tate Tristan Tate
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close