Antena 3 CNN Actualitate FRF, somată să sancționeze Steaua

FRF, somată să sancționeze Steaua

FRF, somată să sancționeze Steaua
25 Ian 2016   •   10:30

Federatia Romana de Fotbal este somata sa sanctioneze Steaua dupa ce jucatorii campioanei nu au mai ajuns in cantonamentul echipei nationale.

Presedintele celor de la Pandurii, Narcis Raducan, este de parere ca FRF ar trebui sa ia masuri impotriva Stelei in cel mai scurt timp, in caz contrar gorjenii amenintand cu rechemarea fotbalistilor de la prima reprezentativa, scrie ziare.com.

"Pentru Pandurii este o onoare sa aiba jucatori convocati la echipa nationala. Consideram ca reprezentarea Romaniei la Campionatul European constituie o prioritate nationala. In conditiile in care urmeaza un play-off foarte echilibrat, este fair play ca toate echipele sa respecte decizia Comitetului Executiv de a lasa jucatorii sa se prezinte la echipa nationala, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate. Daca una dintre echipe nu respecta regulamentele in vigoare cerem o reactie pe masura din partea FRF. Daca nu va urma o reactie pe masura, ne vom rezerva dreptul de a chema jucatorii convocati la echipa nationala inapoi in Spania", a transmis Raducan prin intermediul unui comunicat de presa.

Trei jucatori de la Pandurii - Sapunaru, Radut si Hora - au fost convocati la echipa nationala pentru stagiul de pregatire din Turcia.

Steaua ar fi trebuit sa dea sase fotbalisti la prima reprezentativa, insa acestia nu s-au prezentat la reunirea lotului.

×
Subiecte în articol: FRF steaua
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close