Gabriel Cotabiţă are COVID. Artistul a fost internat în spital

de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   19:10
Gabriel Cotabiţă are COVID. Artistul a fost internat în spital

Îndrăgitul artist Gabriel Cotabiţă a fost diagnosticat cu COVID-19. Ajuns la vârsta de 65 de ani şi cu un istoric medical încărcat, artistul fiind şi victima unui infarct în urmă cu 6 ani, Gabriel Cotabiţă a fost internat în spital, unde medicii monitorizează cu atenţie starea sa de sănătate.

Anunţul îmbolnăvirii lui Gabriel Cotabiţă a fost făcut de una din fiicele sale, la Antena Stars. Aela a declarat că tatăl său este conştient, nu a fost intubat şi nu poate fi vizitat în această perioadă, din cauza măsurilor impuse de pandemie.

Chiar dacă este în grupa de risc, Gabriel Cotabiţă a contractat o formă uşoară a bolii şi ia tratament, sub supravegherea medicilor.

E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a declarat Aela la Antena Stars, potrivit Spy News.

Membrii familiei lui Gabriel Cotabiţă nu ştiu cum a luat acesta virusul Sars-Cov-2. În urmă cu câteva zile a început să aibă simptome, iar în urma efectuării unui test, a fost declarat pozitiv.

"El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte. A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor”, a mai adăugat fiica lui Gabriel Cotabiţă pentru Antena Stars.

Parteneri
x close