Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Marcel Chiaburu, un interlop implicat în traficul de carne vie, a fost înjunghiat mortal

Galaţi. Marcel Chiaburu, un interlop implicat în traficul de carne vie, a fost înjunghiat mortal

Galaţi. Marcel Chiaburu, un interlop implicat în traficul de carne vie, a fost înjunghiat mortal
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Dec 2010   •   08:58

O nouă răfuială între clanurile de interlopi a avut loc a avut loc, de această dată, la Galaţi. Marcel Chiaburu a fost înjunghiat aseară într-un restaurant. Martorii spun că acesta a intrat în conflict cu membrii unei grupări rivale iar în scurt timp, cearta s-a transformat într-o luptă cu săbii şi cuţite. Victima a murit după câteva minute la spital. Poliţiştii au acum doi suspecţi pe care i-au audiat toată noaptea.

Doi tineri dintr-un clan rival au observat maşina lui Marcel Nicolau, zis Chiaburu, în parcarea restaurantului chinezesc. Au intrat înarmaţi cu săbii să îi ceară socoteală, pe motiv că ar fi vrut să le dea foc la casă în urmă cu ceva timp.

Marcel Chiaburu a fost înjunghiat de mai multe ori în mai multe regiuni ale corpului şi adus de o masina particulara într-o baltă de sânge, cu tensiune aproape nemăsurabilă.

Unul dintre atacatori a fost la rândul său rănit, dar nu grav. La Spitalul de Urgenţă au ajuns în câteva minute şi prietenii celor implicaţi.

 


Marcel Nicolau, zis Chiaburu, era unul dintre cei mai temuţi capi ai lumii interlope din Galaţi. Era liderul unei grupări locale şi în 2002 a intrat în puşcărie pentru proxenetism, după ce poliţiştii au destructurat reţeaua de prostituţie pe care acesta o conducea. Chiar dacă în ultimii ani nu a mai fost implicat în vreun scandal public, numele lui Marcel Nicolau a fost legat de traficul de carne vie spre ţările din vestul Europei.

Acum, autorităţile se aşteaptă ca situaţia să devină tensionată între grupările de interlopi din Galaţi. Suspecţii principali fac parte din clanul Grafian şi se pare că cel care l-a ucis este chiar fiul lui Grafian.

În urmă cu câţiva ani, Marian Ivan, un alt cap al lumii interlope era omorât cu câteva lovituri de cuţit în fata blocului în care locuia.

×
Subiecte în articol: Galați interlop injunghiat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close