George Maior: Voi merge la noul preşedinte şi-mi voi prezenta demisia

de D.D.    |    03 Oct 2014   •   14:36
George Maior: Voi merge la noul preşedinte şi-mi voi prezenta demisia Foto: Agerpres

George Maior, directorul Serviciului Român de Informaţii, a declarat, astăzi, la Timişoara, că îşi va prezenta demisia noului preşedinte al României, relatează pressalert.ro. Şeful SRI consideră că preşedintele ţării ar trebui să ia deciziile în ceea ce priveşte serviciile de informaţii.

„Eu cred că un lucru normal într-un stat democratic este acela ca viitorul preşedinte să decidă în ceea ce privește serviciile de informaţii. Din punctul meu de vedere, voi merge către acest nou preşedinte, îmi voi prezenta demisia și rămâne la latitudinea lui să aprecieze dacă activitatea mea în fruntea acestui serviciu a fost potrivită sau să ia o altă decizie. Nu am nicio problemă din acest punct de vedere", a afirmat George Maior.

Șeful SRI a mai spus că serviciul de informaţii „nu este tocmai perfect, uneori nu captăm toată informaţia necesară", însă, per ansamblu, George Maior consideră că „există un cuplaj între fluxul de informație transmis decidenților și deciziile care se iau mai ales în deciziile vitale pentru stat, pentru securitatea lui şi pentru evoluţia lui".

Parteneri
x close