Antena 3 CNN Actualitate Georgică Severin (PSD): Nu avem bani pentru alocaţiile copiilor, dar pentru maidanezi

Georgică Severin (PSD): Nu avem bani pentru alocaţiile copiilor, dar pentru maidanezi

Georgică Severin (PSD): Nu avem bani pentru alocaţiile copiilor, dar pentru maidanezi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Sep 2013   •   18:02

România este o ţară prea săracă, să poată să-şi permită să aloce mai mulţi bani pentru câinii vagabonzi, a spus senatorul PSD Georgică Severin, miercuri, la două zile după ce un copil a murit sfâşiat de maidanezi.

 
"Suntem un stat prea sărac, nu avem bani să alocam sumele astea, că nu avem bani pentru alocaţiile copiilor. Nu sunt bani pentru a asigura condiţii pentru zeci de mii de câini, nu avem această posibilitate. Cine iubeşte animalele să le adopte, să-şi asume răspunderea lor", a declarat senatorul PSD Georgică Severin, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Politicianul a spus că agresivitatea câinilor nu este vin vina acestor animale şi el este de acord cu eutanasierea maidanezilor. "O să susţin asta în Parlament", a promis politicianul.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close