Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”

Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”

Gheorghe Dincă susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    13 Ian 2020   •   23:45

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, susține că orice avocat se circumscrie pe ceea ce declară inculpatul și pe probele din dosar.

„Domnul Dincă intenționa să dea o declarație. El și-a ales singur acest moment, atunci când a considerat că e momentul să o facă. Putea să o facă mai devreme sau mai târziu. El a depus cererea singur, aflând de la mine ulterior, și a preferat ca nimeni să nu știe ce declară, nici avocatul lui, nici ceilalți avocați, nici procurorii. Așa a dorit dumnealui”, a spus avocatul lui Gheorghe Dincă, luni seară, la Antena 3.

Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”

Întrebat pe care dintre declarații o crede, Claudiu Lascoschi a spus că susține ultima declarație a lui Dincă (că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu - n.red.).

„Am formulat și o cerere pentru a fi identificate acele persoane despre care a făcut referire în declarația sa, întrucât este posibil să fie adevărat”, a declarat Claudiu Lascoschi.

Dincă a preferat ca nimeni să nu știe ce declară

Citiți și: Mama Alexandrei Măceșanu: „Peste puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

Citiți și: Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: „Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Citiți și: Gheorghe Dincă răstoarnă ancheta din cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu”

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close