Antena 3 Actualitate Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”

Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”

de S.T.    |    13 Ian 2020   •   23:45
Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, susține că orice avocat se circumscrie pe ceea ce declară inculpatul și pe probele din dosar.

„Domnul Dincă intenționa să dea o declarație. El și-a ales singur acest moment, atunci când a considerat că e momentul să o facă. Putea să o facă mai devreme sau mai târziu. El a depus cererea singur, aflând de la mine ulterior, și a preferat ca nimeni să nu știe ce declară, nici avocatul lui, nici ceilalți avocați, nici procurorii. Așa a dorit dumnealui”, a spus avocatul lui Gheorghe Dincă, luni seară, la Antena 3.

Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza. Avocatul său: „Este posibil să fie adevărat”

Întrebat pe care dintre declarații o crede, Claudiu Lascoschi a spus că susține ultima declarație a lui Dincă (că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu - n.red.).

„Am formulat și o cerere pentru a fi identificate acele persoane despre care a făcut referire în declarația sa, întrucât este posibil să fie adevărat”, a declarat Claudiu Lascoschi.

Dincă a preferat ca nimeni să nu știe ce declară

Citiți și: Mama Alexandrei Măceșanu: „Peste puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

Citiți și: Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: „Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Citiți și: Gheorghe Dincă răstoarnă ancheta din cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu”

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close