Antena 3 Actualitate Gigi Becali află pe 18 iunie dacă poate părăsi ţara. Tribunalul a amânat judecarea recursului

Gigi Becali află pe 18 iunie dacă poate părăsi ţara. Tribunalul a amânat judecarea recursului

11 Iun 2009   •   11:36
Gigi Becali află pe 18 iunie dacă poate părăsi ţara. Tribunalul a amânat judecarea recursului Gigi Becali

Gigi Becali va afla abia pe 18 iunie dacă poate părăsi ţara sau nu. Tribunalul Bucureşti a amânat, joi, judecarea recursului înaintat de avocaţii latifundiarului la decizia judecătorilor Sectorului 1.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, marţi, că europarlamentarul Gigi Becali nu poate părăsi ţara. Omul de afaceri a contestat decizia şi i-a spus procurorului că-şi bate joc de el şi că s-a săturat de acest proces comunist.

În motivarea deciziei de pe 9 iunie a Judecătoriei Sectorului 1, solicitarea omului de afaceri, argumentată pe faptul că a obţinut un mandat de eruoparlamentar, este considerată prematură, întrucât validarea alegerilor şi înmânarea certificatelor de europarlamentar au loc abia pe 11 iunie.

Becali a mai declarat, marţi, că, indiferent de decizia Instanţei, el va pleca la Bruxelles deoarece va beneficia de imunitate, după validarea sa ca europarlamentar.

Săptămâna trecută, Gigi Becali a făcut o cerere de ridicare a măsurilor impuse de controlul judiciar, după ce la sfârşitul lunii trecute şi-a retras de pe rol o solicitare asemănătoare.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close