Antena 3 CNN Actualitate Giulia Crişan, avocat fundaţia Anais, despre crima care a îngrozit România: ''Dacă nu se va interveni şi nu se va veni în sprijinul victimei, vom mai avea femei ucise cu copii de faţă!''

Giulia Crişan, avocat fundaţia Anais, despre crima care a îngrozit România: ''Dacă nu se va interveni şi nu se va veni în sprijinul victimei, vom mai avea femei ucise cu copii de faţă!''

Giulia Crişan, avocat fundaţia Anais, a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre crima care a îngrozit o ţară întreagă. Este vorba desre tânăra mămică din Chitila, care a fost ucisă cu sălbăticie, de soţul ei, deşi femeia avea ordin de protecţie.

Giulia Crişan, avocat fundaţia Anais, despre crima care a îngrozit România: ''Dacă nu se va interveni şi nu se va veni în sprijinul victimei, vom mai avea femei ucise cu copii de faţă!''
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
07 Feb 2020   •   14:46

''Din păcate se vor mai petrece astfel de drame dacă noi nu înţelegem gravitatea fenomenului şi nu facem paşi importanţi ca să prevenim astfel de cazuri. Dacă stăm să ne gândim bine, se apropie un an, de când Ministerul de Interne a pus în dezbatere publică proiectul de lege privind implementarea sistemelor de protecţie electrică, acele brăţări electrice despre care toată lumea vorbeşte.

Nu ştim ce s-a întâmplat cu acel proiect şi nu ştim de ce nu se insistă ca el să fie făcut lege şi să se aplice, pentru ca astfel Poliţia să poată monitoriza permanent situaţiile de încălcare de ordin de protecţie (...)  În cazul de faţă, agresorul a încălcat de mai multe ori ordinul de protecţie. Mai avem şi mania autorităţilor, care tot timpul sunt susupicioase, că victima ar folosi aceste instrumente de protecţie în alt scop, nu pentru a-şi proteja viaţa. Atât timp cât aceşti actori nu vor interveni şi nu vor veni în sprijinul victimelor, vom avea femei ucise cu copii de faţă.

Nimeni nu ia în calcul drama copiilor care asistă la scene de violenţă fizică între părinţii săi, la jigniiri care nu se pot reproduce'', a spus Giulia Crişan despre tânăra de 32 de ani care a fost ucisă cu bestialite.

Rudele acuză faptul că inclusiv ieri au sunat la Poliţie pentru a anunţa că bărbatul îşi ameninţă fosta soţie şi că ar putea să comită o crimă.

Cei doi aveau împreună doi copii în vârstă de trei, respectiv cinci ani.

Giulia Crişan, avocat fundaţia Anais, despre crima care a îngrozit România: Dacă nu se va interveni şi nu se va veni în sprijinul victimei, vom mai avea femei ucise cu copii de faţă

Citiţi şi: Irina, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie

Citiţi şi: EXCLUSIV! Ultimele mesaje ale criminalului din Chitila înainte să își ucidă soția cu sânge rece: ”M-am săturat, mi s-a acrit până peste cap! Nu mai are mult”

 

×
Subiecte în articol: giulia crisan crima chitila
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close