Antena 3 CNN Actualitate ”Mi s-au uscat buzele, nu mai pot!” | Ultima conversație pe care Maria, gravida moartă la Bacău, a avut-o cu mama ei

”Mi s-au uscat buzele, nu mai pot!” | Ultima conversație pe care Maria, gravida moartă la Bacău, a avut-o cu mama ei

”Cu zile a murit!”. Antena 3 CNN a obținut declarațiile mamei gravidei moarte după ore întregi de chin la spitalul din Bacău.

de Laura Dinu    |    03 Apr 2024   •   13:35

Femeia povestește că a vorbit cu fiica ei chiar în dimineața tragediei. Aceasta i-ar fi spus că i s-au uscat buzele și nu era nimeni care să-i ofere ajutor.

Autoritățile așteaptă acum rezultatele necropsiei.

”Am așa, durerea, și îi învăț pe medici să deschidă ochii mari, să nu mai moară mame și să rămână copiii mici. Cum e cazul de la Botoșani și multe, multe alte cazuri. 

Ce aș putea eu să fac? Să îi bag în pușcărie? Nu am nicio șansă! Multe cazuri am văzut din astea, în care a rămas că mortul e vinovat”, spune femeia.

”Cu zile a murit! Am vorbit cu ea seara și dimineața am sunat-o. Și mi-a spus: ”Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!

Mi-au ținut-o la morgă de la 7, sâmbătă dimineața, duminică, luni, păi marți când am mers le-am spus că eu mă culc la ușa la morgă. Eu nu mai plec fără copilul meu acasă...”, a mai spus femeia. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Maria, gravida care a murit împreună cu fătul ei, la Maternitatea din Bacău

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Și Ovidiu, iubitul Mariei, susține că trei medici i-au spus că femeia are o cădere psihică, dar ea acuza dureri de burtă. Mai mult decât atât, acesta povestește că partenera lui a primit mai multe diagnostice greșite până să se stingă pe un pat de spital. 

El spune că soția sa a mers la spital pentru că avea crampe, însă la 24 de ore cei de la spital l-au sunat şi l-au anunţat că atât ea, cât şi fătul au murit. 

Bărbatul a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii. El a precizat faptul că s-au chinuit foarte mult să aibă acest copil. Au făcut o fertilizare in vitro.

Un caz asemănător s-a petrecut, anul trecut, la Botoşani, acolo unde tot o mămică, Alexandra Ivanov, a fost lăsată de medici fără să i se acorde îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: maria gravida moarta spital Bacău
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close