Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Un bărbat accidentat a aşteptat 5 ore să fie îngrijit de un medic

Iaşi. Un bărbat accidentat a aşteptat 5 ore să fie îngrijit de un medic

Iaşi. Un bărbat accidentat a aşteptat 5 ore să fie îngrijit de un medic
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Oct 2010   •   20:30

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Iaşi, a aşteptat cinci ore pentru a fi tratat, după ce a suferit o ruptură de claviculă în urma unui accident, informează Mediafax.

Iniţial, pacientul a fost dus la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, iar după aproximativ cinci ore a fost direcţionat către Spitalul de Urgenţe, unde a fost tratat. Bărbatul fost implicat sâmbătă seară într-un accident rutier, fiind transportat de urgenţă la spital, cu clavicula ruptă..

"Tânărul a ajuns sâmbătă seară, la ora 18.20, la spitalul Sfântul Spiridon, fiind adus de cei de la SMURD, însă a aşteptat cinci ore până a fi rezolvat de un ortoped, la Spitalul de Urgenţe. Tânărul a fost dirijat abia la ora 23.05, către spitalul de Urgenţe, unde medicul ortoped i-a rezolvat rapid fractura de claviculă." a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

El a mai precizat că, în acest caz, pacientul a fost supus unei suferinţe inutile, iar astfel costurile intervenţiilor medicale s-au dublat.

"Au fost folosite două ambulanţe, deşi lucrurile putea fi rezolvate rapid. Sperăm ca deschiderea noului spital de urgenţe în anul care vine să rezolve definitiv această problemă a plimbatului între spitale." a concluzionat Ciuhodaru.


×
Subiecte în articol: Iași Tudor Ciuhodaru Spitalul de Urgenta
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close