Antena 3 CNN Actualitate IMAGINI din apartamentele distruse de explozia din Călăraşi

IMAGINI din apartamentele distruse de explozia din Călăraşi

IMAGINI din apartamentele distruse de explozia din Călăraşi
28 Dec 2013   •   11:32

Antena 3 a difuzat în exclusivitate imagini cutremurătoare dintr-un apartament situat deasupra celui care a explodat chiar în prima zi de Crăciun, la Călăraşi.

Apartamentul cu pricina este distrus în mare parte, arată imaginile filrmate din interior de o echipă a Antenei 3. Uşile au fost smulse, mobila spulberată şi podeaua s-a ridicat pe mijloc.

Autorităţile din Călăraşi fac astăzi noi teste în blocul unde a avut loc explozia, dar le dau asigurări locatarilor că structura clădirii nu a fost distrusă şi nu mai au motive să se teamă. Totodată, spun că furnizează gaze în toate scările blocului, mai puţin cea în care a avut loc deflagraţia.

"Facem ce putem, aşteptăm rezultatele privind analiza grinzilor, apoi măsurile legale. E prematur să spunem cine va suporta cheltuielile", a declarat primarul oraşului Călăraşi, Ştefan Drăgulin.

Cheia rezolvării enigmei exploziei de la Călăraşi pare să fie un furtun secţionat la instalaţia de gaze, în apartamentul în care s-a produs deflagraţia.

În urma deflagraţiei din seara de Crăciun, o persoană a murit, alte şase sunt rănite şi 14 familii au rămas pe drumuri, după ce explozia le-a devastat locuinţele.

×
Subiecte în articol: Calarasi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close