Antena 3 CNN Actualitate Imagini din momentul în care fetițele pășesc pe trecerea de pietoni. Au luat-o la fugă când au văzut mașina de Poliție care gonea

Imagini din momentul în care fetițele pășesc pe trecerea de pietoni. Au luat-o la fugă când au văzut mașina de Poliție care gonea

Antena 3 a prezentat imaginile în care se poate observa cum cele două fete au grăbit pasul în momentul în care au văzut mașina de Poliție venind spre ele.

Imagini din momentul în care fetițele pășesc pe trecerea de pietoni. Au luat-o la fugă când au văzut mașina de Poliție care gonea
Sursa foto: antena3
de Roxana Ciucă    |    14 Ian 2022   •   12:51

În imagini se poate vedea cum fetele se asigură înainte să coboare de pe trotuar, iar când ajung la jumătatea străzii o iau la fuga pentru a scăpa din fața mașinii de Poliție care circula cu viteză.

Mama fetiței supraviețuitoare în accidentul din Capitală rupe tăcerea: ”L-au văzut cum a accelerat și mai tare! Nici semnal sonor, nici luminos”

Mama fetiței de 11 ani care a supraviețuit accidentului de ieri, din Capitală, a făcut mărturii în exclusivitate pentru Antena 3.

Ea spune că cele două copile au grăbit pasul, în momentul în care au văzut mașina polițistului, care se apropia în viteză. Însă șoferul nu a frânat, ci le-a lovit în plin.

”Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: ”Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine”. Se țineau una de cealaltă, de fapt. Am ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat a văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. 

Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa. 

Mi-a spus: ”Mami, nici semnal sonor, nici luminos”, a povestiti femeia la Antena 3. 

Bunica fetei care şi-a pierdut viaţa a mers în urmă cu scurt timp la locul tragediei. Oamenii au adus şi ei lumânării şi jucării.

El este polițistul care a ucis o copilă pe trecerea de pietoni. Avea permis emis în Marea Britanie

Polițistul care a ucis o copilă pe o trecere de pietoni din București are 27 de ani și lucra ca polițist încă din anul 2017. Acesta conducea mașina de serviciu în ciuda faptului că are permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

Potrivit surselor Antena 3, polițistul de la secția 5 care a ucis o fată pe o trecere de pietoni din Capitală are 27 de ani și conducea mașina cu un permis emis de Marea Britanie. Iar regulile din Poliția Română sunt destul de clare. Cei care conduc mașinile de serviciu sunt desemnați de către șeful de unitate. Cu alte cuvinte, nu toți agenții care au permis au voie să și conducă. Aceștia sunt trecuți pe o listă la sfârșitul sau la începutul anului, de către șeful de unitate, însă după o verificare prealabilă. 

În cazul în care această verificare a avut loc iar șeful Secției 5 de Poliție din Capitală știa că agentul are permis emis de autoritățile din Marea Britanie, este o problemă. Și asta deoarece, în Marea Britanie, regulile de circulație sunt complet diferite de cele din țara noastră. 

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni, filmat când o împingea cu piciorul

Antena 3 a prezentat imaginile care dovedesc că agentul de poliție care a accidentat groaznic două fete, în Capitală, a împins-o cu piciorul pe fata cea și-a pierdut viața.

Prin acest gest revoltător polițistul a vrut să verifice dacă fata mai trăiește, spun martorii. Polițistul circula cu viteză foarte mare. 

Încă nu știe dacă acesta era în misiune. Oficialii nu au precizat pentru moment nimic despre asta. 

Subiecte în articol: accident politist
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close