Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la negocierea din Oneşti. Cei doi ostatici au fost legaţi şi ţinuţi pe balcon

Imagini de la negocierea din Oneşti. Cei doi ostatici au fost legaţi şi ţinuţi pe balcon

Primele imagini de la negocierea din Oneşti, acolo unde un bărbat a luat ostatici doi tineri pe care i-a legat, i-a ţinut pe balcon, iar apoi i-a omorât.

Imagini de la negocierea din Oneşti. Cei doi ostatici au fost legaţi şi ţinuţi pe balcon
de Alin Tarnovschi    |    Berta Popescu    |    01 Mar 2021   •   19:47

Pe imagini se poate observa cum răpitorul, un bărbat în vârstă de 66 de ani, discută de la balconul apartamentului cu un negociator al Poliţiei, acesta din urmă fiind însoţit de un luptător al Serviciului de Acţiuni Speciale.

Lângă răpitor, în balcon, se poate observa unul dintre ostatici, iar potrivit unor surse din anchetă, răpitorul i-ar fi legat pe cei doi muncitori la mâini şi i-a obligat să rămână în balcon.

La faţa locului, negociatorul a adus-o pe soţia bărbatului, în speranţa că aceasta îl va face să renunţe la gestul său.

Mai mult, bărbatul a solicitat, în schimbul eliberării celor doi ostatici suma de 300.000 de euro, dar şi o hotărâre judecătorească de repunere în posesie a apartamentului.

După aproximativ trei ore de negocieri, unul dintre ostatici a încercat să îi ia răpitorului cuţitul.

Muncitorii au încercat să se lupte cu răpitorul, mascaţii au intervenit în forţă, la Oneşti

A urmat o luptă în care muncitorii au încercat să îl imobilizeze pe agresor, timp în care poliţiştii, care aşteptau la uşă, au intervenit în forţă.

Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale l-au împuşcat pe răpitor, însă acesta apucase să îi înjunghie pe cei doi ostatici. Din nefericire, medicii care au intervenit imediat în apartament nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe muncitori.

Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă a fost prea târziu. Ambii au fost declaraţi decedaţi.

Tot la spital a ajuns şi răpitorul, sub escorta mascaţilor, fiind în stare foarte gravă.

Muncitori luaţi ostatici în Oneşti, găsiţi înjunghiaţi în apartament

"Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale. 

La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine.

În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. 

La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat. 

În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. 

Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări potrivit competențelor", se arată într-o informare a IPJ Bacău.

×
Subiecte în articol: Onesti Bacău
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close