Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini din vila devastată de tineri la petrecerea de Revelion, filmate de camerele de supraveghere

Primele imagini din vila devastată de tineri la petrecerea de Revelion, filmate de camerele de supraveghere

Avem primele imagini de pe camerele de supraveghere cu tinerii care au devastat o vilă din centrul Capitalei în noaptea de Revelion.

Primele imagini din vila devastată de tineri la petrecerea de Revelion, filmate de camerele de supraveghere
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    04 Ian 2022   •   15:37

Imaginile sunt surprinse chiar inainte ca petrecăreţii să acopere camerele de supraveghere pentru a începe atacul. Între timp, aceştia au fost duşi la audieri, după ce poliţia i-a identificat pe unii dintre ei. Este vorba de minori care au venit însoţiţi de părinţi în faţa oamenilor legii.

Cu toții sunt adolescenți, spun proprietarii vilei. Deocamdata nu au fost audiati. Pagubele depășesc 30 de mii de euro. șase camere sunt complet distruse, sunt și patru televizoare care au fost smulse din pereți, au fost sparte și alte cinci uși din interiorul acestei clădiri.

În curte erau camere de supraveghere dar acestea au fost vandalizate iar la un moment dat unul dintre chiriași a pus staniol pe una dintre ele.

De la ora 10 și jumătate, cablurile au fost smulse și nimic nu s-a mai înregistrat de atunci încolo. Se pare că aici ar fi avut loc și o bătaie, pentru că în imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere a fost surprinsă o persoană care ține în mână o macetă.

Anchetatorii spun ca cei care închiriaseră vila au început să perceapă taxă celor care voiau să se alăture petrecerii. Acolo s-ar fi strâns peste 20 de persoane. Zece ore au stat anchetatorii să ridice probe și se pare că au identificat făptașii, care vor fi chemați la audieri.

Alberto Grasu, unul dintre tinerii care au participat la petrecerea de Revelion în care a fost distrusă o vilă din București

Unul dintre cei care au participat la petrecere este Alberto Grasu, un artist din București.

Cu toţii sunt adolescenţi, au fost identificaţi de anchetatori şi urmează să fie chemaţi la audieri. Zece ore au stat poliţiştii să strângă probe și să-i identifice pe tinerii scandalagii.

În curte erau camere de supraveghere, dar acestea au fost vandalizate, iar la un moment dat unul dintre chiriași a pus staniol pe una dintre ele.

 

×
Subiecte în articol: București vila
Parteneri
Horoscop 21 martie 2023. Zodiile care dau lovitura!
x close