Antena 3 CNN Actualitate În stare gravă la spital: Un câine a muşcat de organele genitale un copil de doi ani

În stare gravă la spital: Un câine a muşcat de organele genitale un copil de doi ani

În stare gravă la spital: Un câine a muşcat de organele genitale un copil de doi ani
Sursa foto: Foto: waggntailsdogtraining.com
05 Oct 2011   •   10:52

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea vasluiană Chetrosu, a ajuns în stare gravă la spital, marţi seară, după ce un câine l-a muşcat de organele genitale, în timp ce se juca nesupravegheat în curtea casei, informează Mediafax.
   
Potrivit medicilor Spitalului de Urgenţă Bârlad, băieţelul a fost preluat şi transportat la unitatea spitalicească de o ambulanţă, în urma solicitării făcute prin intermediul numărului de urgenţă 112 de către părinţii copilului.

Potrivit părinţilor, fiul lor a rămas pentru o clipă nesupravegheat şi, în timp ce se juca cu câinele din curtea casei, a fost muşcat de organele genitale de către animal.
   
"Băieţelul a fost internat la secţia de chirurgie a spitalului cu plagă muşcată în zona organelor genitale. Având în vedere starea gravă în care se afla şi faptul că nu avem un medic specialist pentru astfel de cazuri, am decis transferarea pacientului cu ambulanţa la Clinica de Chirurgie Infantilă a Spitalului "Sfânta Maria" din Iaşi", a declarat, miercuri, managerul Spitalului de Urgenţă Bârlad, Viorel Petcu.
   
Potrivit sursei citate, spitalul bârlădean s-a mai confruntat cu un caz asemănător în ultimii ani, când un băieţel a fost internat tot cu plagă la nivelul organelor genitale, însă provocată de o raţă.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close