Antena 3 CNN Actualitate În toată ţara, mii de oameni sunt încă prizonieri în propriile localităţi!

În toată ţara, mii de oameni sunt încă prizonieri în propriile localităţi!

În toată ţara, mii de oameni sunt încă prizonieri în propriile localităţi!
Sursa foto: Foto: bibleconversation.wordpress.com
04 Feb 2012   •   23:06

În toată ţara, mii de oameni sunt încă prizonieri în propriiile localităţi! La câţiva kilometri de Bucureşti, mai multe sate sunt încercuite de ziduri de gheaţă, înalte de aproape 3 metri. În mijlocul zăpezilor, unde ambulanţa nici nu visează să ajungă au loc adevărate miracole. Un tată a fost moaşa propriului copil, care s-a născut la gura sobei. Situaţia este dramatică şi în deltă. Aici viaţa oamenilor depinde de navele încărcate cu provizii care se luptă cu sloiurile de pe Dunăre.

Nimeni şi nimic nu se mai încumetă să mai escaladeze munţii de zăpadă. Sătenii s-au culcat europeni şi s-au trezit eschimoşi, într-un deşert de gheaţă. După ce ninsoarea s-a oprit, vijelia a aşezat-o unde a poftit.
 
Utilajele de deszăpezire au fost deszăpezite, la rândul lor, la lopata. În total, opt drumuri naţionale sunt închise în toată ţara. Doar volele au voie să intre, iar în spatele lor sunt ambulanţele. Una a fost chemată azi dimineaţă, la câţiva kilometri de Buzău, pentru a prelua o gravidă. Copilul a venit  mai repede decât salvarea.

Bărbatul şi-a moşit propriul copil, cu telefonul la ureche. În aşteptarea ambulanţei, care a înaintat cu 2 kilometri pe oră.

Opt nave au îngheţat cu tot cu Dunărea.

 


×
Subiecte în articol: prizonieri gheata ambulanta zapada deszapezire
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close