Antena 3 CNN Actualitate Cristi Popovici, Cetăţeanul C, schimb de replici cu Raed Arafat: "Unde sunt controalele, domnule Arafat? Ardem ca șoarecii în spitale!"

Cristi Popovici, Cetăţeanul C, schimb de replici cu Raed Arafat: "Unde sunt controalele, domnule Arafat? Ardem ca șoarecii în spitale!"

Secretarul de stat Raed Arafat a venit vineri dimineață la locul incendiului în care au murit patru pacienți. ”Unde sunt controalele, domnule Arafat?”, l-a întrebat jurnalistul Antena 3 Cristi Popovici.

Cristi Popovici, Cetăţeanul C, schimb de replici cu Raed Arafat: "Unde sunt controalele, domnule Arafat? Ardem ca șoarecii în spitale!"
de Silvia Țigănilă    |    29 Ian 2021   •   08:38

”Iar o tragedie după Colectiv, după Piatra Neamț? Unde sunt controalele, domnule Arafat? Unde sunt toate acele măsuri promise? Ardem ca șoarecii în spitalele românești, nu se poate așa ceva”, i-a spus jurnalistul Antena 3 Cristi Popovici.

Raed Arafat a explicat că pompierii vor anunța cauza incendiului de la Matei Balș. Șeful DSU a precizat că au fost făcute controale în spitale, iar ultimul făcut la Matei Balș a fost în luna noiembrie a anului trecut.

”Dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția v-am explicat. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dvs. Până vedem care este situația....

Lăsați situația vă rog până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. În acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale.

Ultimul control aici a fost în luna noiembrie anul trecut.

Tonul vă rog, al dumneavoastră...”, a spus Raed Arafat, întrebat cum e posibilă încă o tragedie în spitale.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață într-un corp de clădire al spitalului Matei Balș. Patru oameni au murit.

Incendiu puternic la Institutul Matei Balș. Patru oameni au murit

”La ora 05:05 a fost apelul la 112, la ora 05:13 a fost primul echipaj sosit care a anunțat care este situația. Au fost trimise de la început mai multe echipaje. La ora 05:14 a fost declanșat planul roșu și au fost mobilizate mai multe forțe din partea ISU, SMURD, din partea Spitalului Floreasca pe linie medicală, din partea serviciului de Ambulanța și bineînțeles din partea Poliției și Jandarmeriei care au asistat și ei la intervenție”, a declarat Raed Arafat.

De la ce ar fi pornit incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală. Vlad Voiculescu: Sunt 2 piste

Potrivit surselor Antena 3, incendiul ar fi pornit de la o aerotermă dintr-un salon.

Procurorii și medicii legiști au ajuns la spitalul Matei Balș, unde vineri dimineață a avut loc un incendiu în care au decedat patru persoane.

Un dosar penal in rem a fost deschis, pentru ucidere din culpă.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close