Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic în Capitală. Două case din zona Vitan, cuprinse de flăcări uriașe

Incendiu puternic în Capitală. Două case din zona Vitan, cuprinse de flăcări uriașe

Șase echipaje de pompieri intervin, joi seară, la un incendiu puternic care mistuie trei case aflate în zona Vitan din Capitală. Incendiul s-a produs la o casă aflată pe Strada Detasamentului.

Incendiu puternic în Capitală. Două case din zona Vitan, cuprinse de flăcări uriașe
de Gabriel Dano    |    07 Oct 2021   •   21:28

Din cauza incendiului care se manifestă violent, traficul este blocat pe Calea Vitan până la Șoseaua Mihai Bravu. Incendiul ar fi pornit de la o casă bătrânească. Flăcările s-au extins apoi la casa vecină. Potrivit primelor informații, 200 mp ar fi afectați deja de flăcări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Informația a fost prezentată, în regim de Breaking News, de Mihai Gâdea, la "Sinteza Zilei":

"Aceste case sunt lipite, e destul de complicat de stins tocmai din acest motiv. Pompierii au încercat să amplaseze scara în zona respectivă pentru a stinge incendiul. Nu sunt persoane rănite. Șase autospeciale intervin la locul incendiului.

Temerea cea mai mare este că acest incendiu s-ar putea extinde și la casele din vecinătate. După cum puteți vedea focul este destul de mare", a spus Mihai Gâdea.

"Incendiul s-a dezvoltat foarte rapid și a afectat o altă locuință învecinată, mai exact la nivelul acoperișului și, ulterior, a fost vorba de o ardere generalizată care a afectat și anexele acestor două locuințe. Este o suprafață semnificativă, de aproximativ 300 de mp", a declarat, în exclusivitate la Antena 3, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

 

×
Subiecte în articol: incendiu Vitan
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close