Antena 3 CNN Actualitate Începe judecata lui Mircea Băsescu. Judecătorii au respins restituirea dosarului la DNA

Începe judecata lui Mircea Băsescu. Judecătorii au respins restituirea dosarului la DNA

Începe judecata lui Mircea Băsescu. Judecătorii au respins restituirea dosarului la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Oct 2014   •   16:19

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au respins solicitarea lui Mircea Băsescu de a i se întoarce dosarul la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui ţării, a cerut prin avocatul său refacerea urmăririi penale începută de anchetatori pe numele său. Solicitarea restituirii dosarului s-a judecat la Curtea de Apel Constanţa.

Mircea Băsescu susţine că unele probe pe care le-a depus apăratorul sau la dosar nu au fost luate în calcul de magistraţi.

 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.
 
 

×
Subiecte în articol: mircea basescu dosar DNA Bercea Mondial
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close