Antena 3 Actualitate INCREDIBIL! În timp ce şoferii sunt acoperiţi de zăpezi, CNADNR îi verifică să vadă dacă au ROVINIETA expirată

INCREDIBIL! În timp ce şoferii sunt acoperiţi de zăpezi, CNADNR îi verifică să vadă dacă au ROVINIETA expirată

de O.P.    |    27 Ian 2014   •   06:02
INCREDIBIL! În timp ce şoferii sunt acoperiţi de zăpezi, CNADNR îi verifică să vadă dacă au ROVINIETA expirată

Oamenii sunt sub nămeţi, iar CNADNR se gândeşte la bani. Prefecţii din zonele cu drumuri blocate au primit ordin de la vicepremierul Liviu Dragnea să facă împreună cu CNADNR evidenţa maşinilor înzăpezite, pentru a le descoperi pe cele cărora le-a expirat rovinieta. 

Şeful Companiei de drumuri a propus ca şoferii să fotografieze coloanele de maşini pentru a dovedi că n-au putut să-şi cumpere o rovinietă nouă.

O fotografie cu coloana de maşini în care au fost blocaţi, asta i-ar fi putut salva de amendă pe şoferii care au rămas înzăpeziţi şi le-a expirat în timpul acesta rovinieta. Propunerea a fost făcută de directorul CNADNR vicepremierului Liviu Dragnea.

Deşi vicepremierul a explicat că reprezentanţii CNADNR terbuie să meargă pe drumurile blocate şi să facă evidenţa maşinilor cărora le-a expirat rovinieta, şeful Companie de drumuri considera că ideea lui ar fi fost foarte bună.

Autorităţile au datoria să scoată de pe drumurile înzăpezite toate maşinile, indiferent dacă acestea au sau nu rovinietă valabilă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close