Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a pățit un român, după ce a folosit apă de gură? Este incredibil! Nimeni nu l-a crezut și bărbatul a ajuns la spital

Ce a pățit un român, după ce a folosit apă de gură? Este incredibil! Nimeni nu l-a crezut și bărbatul a ajuns la spital

Ce a pățit un român, după ce a folosit apă de gură? Este incredibil! Nimeni nu l-a crezut și bărbatul a ajuns la spital
Sursa foto: Foto: Adevărul.ro
01 Dec 2019   •   19:28

Daniel Vernel-Vîţă, un bărbat din localitatea Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj, solicită modificarea Codului Rutier, în sensul stabilirii unui barem la stabilirea alcoolemiei şi aplicarea de sancţiuni.

Când sunt obligaţi conducătorii auto să aibă cauciucuri de iarnă la ma...  Acesta a fost oprit în trafic şi testat cu un aparat pentru stabilirea alcoolemiei, care a indicat valoarea de 0,03 mg/l alcool în aerul expirat, cu toate că nu consumase vreo băutură alcoolică, ci doar folosise o apă de gură.  

Conducătorul auto a mers imediat la spital cu poliţiştii de la rutieră, unde i s-au recoltat probe de sânge, iar rezultatul făcut de un laborator de specialitate a indicat valoarea zero. Daniel este inginer şi spune că a fost nevoit să piardă mai multe zile şi să achite diferite sume de bani, deşi era nevinovat. Acesta a fost oprit în trafic pe drumul european, dintre Bumbeşti Jiu şi Târgu Jiu, scrie Adevărul. 

 

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close