Ce au găsit legiştii suspect pe corpul interlopului Adrian Hladii, cel care și-a ucis fosta iubită

27 Mar 2017   •   15:49
Ce au găsit legiştii suspect pe corpul interlopului Adrian Hladii, cel care și-a ucis fosta iubită

Continuă ancheta în cazul uciderii Daliei Duca şi a morţii interlopului Adrian Hladii. Medicii legiştii şi procurorii încearcă să afle care este provenienţa urmelor de sânge găsite pe malurile Crişului Repede, dat fiind faptul că nu au fost identificate urme de împuşcare în corpul lui Hladii.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legişti au emis primele concluzii în cazul morţii interlopului Adrian Hladii, cel care, în urmă cu o săptămână a ucis-o pe Dalia Duca, fosta lui iubită, împuşcând-o de două ori în cap, scrie Adevărul.

Moartea lui Hladii a survenit în urma leziunilor suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală şi la cea lombară.

O întrebare care, deocamdată, nu are răspuns este cea cu privire la urmele de sânge găsite pe malurile Crişului Repede, în zona una a fost abandonată maşina. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca urmele respective de sânge să fi apărut ca urmare a unor zgârâieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă.

Parteneri
x close