Antena 3 CNN Actualitate Inedit Copil măzgălit pe burtă cu carioca de educatoare! Mesajul lăsat astfel a înfuriat-o pe mamă, care a postat totul pe Facebook!

Copil măzgălit pe burtă cu carioca de educatoare! Mesajul lăsat astfel a înfuriat-o pe mamă, care a postat totul pe Facebook!

O mamă a descoperit cu stupoare că fiul ei avea scris un mesaj pe burtă, atunci când l-a luat de la creșă, după o zi lungă de muncă.

Copil măzgălit pe burtă cu carioca de educatoare! Mesajul lăsat astfel a înfuriat-o pe mamă, care a postat totul pe Facebook!
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Ian 2020   •   12:48

Heather povestește, într-o postare pe Facebook, că a descoperit pe burtica fiului ei, scris mare, cu o cariocă verde, un mesaj în care educatoarea o anunța că are nevoie de scutece pentru cel mic, scrie Mirror.

”Mămică, am rămas fără scutece. te rog citește mesajele”, scria pe burta copilului.

Gestul educatoarei a înfuriat-o pe femeie, mai ales că, spune ea, în fiecare zi primește bilețele de la educatoare, în cutiile de prânz ale celor doi copii ai ei, în care este informată cum a decurs ziua, dacă au dormit sau dacă e nevoie să aducă scutece în plus la creșă.

”L-am șters cu șervețele pentru bebeluși și nu iese carioca. Aveam de gând să îi duc la plajă, să se joace, însă acum nu mai pot face asta pentru că fiul meu este măzgălit pe tot abdomenul. Sunt o mamă singură cu un job full time și doi copii foarte mici. Să mă dea în judecată că nu am citit mesajele lor în fiecare zi!”, a scris tânăra mama.

×
Subiecte în articol: educatoare
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close