Antena 3 CNN Actualitate Inedit Noroc fabulos la "păcănele", de Anul Nou. A jucat aproximativ 4 lei și a plecat acasă cu 200 de mii de euro, în Franța

Noroc fabulos la "păcănele", de Anul Nou. A jucat aproximativ 4 lei și a plecat acasă cu 200 de mii de euro, în Franța

O femeie din Franța a avut noroc din plin, de Anul Nou, în timp ce juca la cazino. Și, așa cum se întâmplă uneori în viață, este vorba de o persoană fără experiență la jocurile de noroc.

Noroc fabulos la "păcănele", de Anul Nou. A jucat aproximativ 4 lei și a plecat acasă cu 200 de mii de euro, în Franța
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2022   •   17:26

Femeia, cu vârsta de aproximativ 40 de ani, juca la cazinoul din Saint-Malo situat în departamentul Ille-et-Vilaine, în prima zi a lui 2021.

Ea a pariat 80 de eurocenți - aproximativ 4 lei românești - la un joc de tip slot-machine (automat de joc, n.r.), cunoscut în România sub denumirea populară "păcănele".

Cei 80 de eurocenți puși în joc i-au adus un câștig de peste 250 de mii de ori mai mare, adică peste 200.000 de euro.

"Este vorba despre o persoană fără experiență la jocurile de noroc şi de tip slot-machine, care se afla în vacanță și își însoțea mama.

Ea a câștigat 209.715,20 euro.

Este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului după punerea în funcțiune a aparatelor de joc, în urmă cu 30 de ani", a explicat François-Stéphane Vergne, directorul cazinoului.

Sâmbătă, în jurul orei 17, după miză de 80 de eurocenți aparatul de joc a dublat câștigurile, plătind bonusuri, înainte de a ajunge la suma finală de șase cifre.

"De multe ori, oamenii nu realizează ce li se întâmplă. Femeia a fost puțin surprinsă şi i-am oferit o cupă de șampanie", a precizat directorul.

În 2011, un jucător a câștigat suma de 425.000 de euro după ce a pariat 60 de eurocenți în același local.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: Franta cazino pacanele
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close