Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat a aruncat o canapea veche în capul unei vecine, ratând-o cu puțin, la Istanbul

Un bărbat a aruncat o canapea veche în capul unei vecine, ratând-o cu puțin, la Istanbul

Și-a luat mobilă nouă și, pentru că era prea leneș să scape de vechea canapea așa cum face toată lumea, pe scări, un bărbat a fost la un pas de crimă. Ce-i drept, fără premeditare.

Un bărbat a aruncat o canapea veche în capul unei vecine, ratând-o cu puțin, la Istanbul
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2021   •   16:00

Mesut Duran, un bărbat care locuiește în zona rezidențială Uskudar din Istanbul, și-a aruncat vechiul corp de mobilier pe fereastră, și aproape că a nimerit în capul unei vecine.

Duran a aruncat canapeaua veche de la etajul trei.

Cu câteva momente înainte, din bloc ieșise o femeie.

Secvența surprinsă pe camerele de supraveghere arată cum aceasta era să fie strivită de masivul obiect.

Canapeaua se face bucăți iar femeia îi face, și ea, semne sugestive cu mâna bărbatului de la etaj, în timp ce se îndepărtează.

"Am cumpărat o canapea nouă. M-am uitat și nu era nimeni în fața blocului. M-am gândit că e în regulă să arunc canapeaua veche pe geam.

Vecina mea a ieșit din bloc chiar când am aruncat canapeaua. Aproape că a căzut peste ea. S-a speriat. Și eu am fost șocat când am văzut-o că iese dintr-o dată din bloc. A avut noroc. Putea să moară. Am fost aproape un criminal", a spus Duran pentru site-ul de stiri DHA, citat de Daily Mail.

 

×
Subiecte în articol: Istanbul canapea
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close