Antena 3 CNN Actualitate Inedit Loialitate până la final! Stăpânul lui a murit de cancer, iar câinele nu a putut trăi fără el. S-a întâmplat atât de repede!

Loialitate până la final! Stăpânul lui a murit de cancer, iar câinele nu a putut trăi fără el. S-a întâmplat atât de repede!

Loialitate până la final! Stăpânul lui a murit de cancer, iar câinele nu a putut trăi fără el. S-a întâmplat atât de repede!
Sursa foto: Foto: Facebook/Stuart Hutchison
20 Aug 2019   •   17:32

Stăpânul lui s-a stins din viață la 25 de ani din cauza unui cancer, dar câinele său preferat nu a putut suporta gândul despărțirii. 

Așa că, după doar 15 minute de la dispariția omului său drag, animalul a murit. 

Stuart Hutchison, din Alloa, Scoția, s-a luptat timp de opt ani cu cancerul de creier și în ciuda faptului că s-a operat și a urmat ședințe de chimioterapie, cancerul s-a extins la oase. 

Tânărul a murit pe 11 august. Câinele lui, Nero, un buldog francez a murit la doar 15 minute după stăpânul său. 

„A avut trei câini, dar el și Nero era ca omul și câinele lui. Nero era câinele pe care îl avea mereu cu el”, a povestit mama tânărului.  

„L-am adus acasă pe Stuart acum patru săptămâni pentru că își dorea să moară acasă pentru că aici s-a născut. L-am adus. Ne așteptam, dar tot a fost greu. Și a fost un șoc și traumatizant când s-a întâmplat”, a povestit mama tânărului.

Stuart, se căsătorise cu Danielle, 22 de ani, la începutul acestui an și pe lângă Nero, doi ani, cei doi mai aveau doi căței, cățelușa Nala și Amelia, puiul lor, scrie Mirror. 

×
Subiecte în articol: fidelitate
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close